ΖΟΥΜΕΡΟ ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΑΧΛΑΔΙ
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 147728 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:

200 γρ. κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια

150 γρ. μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου

150 γρ. ζάχαρη άχνη

150 γρ. φαρίνα ή αλεύρι με μπέικιν πάουντερ

3 αυγά

2 αχλάδια σε κυβάκια

60 γρ. φιστίκια Αιγίνης

Πορτοκάλι ξύσμα

1 πρέζα αλάτι

 

Πως το κάνουμε:

Κόβουμε την κουβερτούρα σε κομμάτια με μεγάλο μαχαίρι – κάτι που είναι πιο εύκολο απ’ όσο ακούγεται.

Ανακατεύουμε με τον αυγοδάρτη τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη και προσθέτουμε τ’ αυγά.

Δουλεύουμε για λίγο το μίγμα και ρίχνουμε το αλεύρι, τη σοκολάτα, τα αχλάδια, τα φιστίκια και το ξύσμα, ανακατεύοντας απαλά με σπάτουλα.

Αδειάζουμε το μίγμα σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψάκι με διάμετρο 20 εκ.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς Κελσίου, για 45΄ - 50΄.

Ξεφορμάρουμε και πασπαλίζουμε με λίγη άχνη.

 

Τη συνταγή μας την έστειλε ο/η: nelly 13, από Νίκαια

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 147728 φορές.


ΓΕΜΙΣΤΟ ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΜΕ ΠΡΑΛΙΝΑ


ΤΡΟΥΦΕΣ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΟΥ


ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ


ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΚΟYΒΕΡΤΟΥΡΑ


ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ


ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙΑ


ΤΑΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ-ΒΕΡΙΚΟΚΟ


Ferrero Rocher ... handmade