ΖΟΥΜΕΡΟ ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΑΧΛΑΔΙ
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 147880 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:

200 γρ. κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια

150 γρ. μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου

150 γρ. ζάχαρη άχνη

150 γρ. φαρίνα ή αλεύρι με μπέικιν πάουντερ

3 αυγά

2 αχλάδια σε κυβάκια

60 γρ. φιστίκια Αιγίνης

Πορτοκάλι ξύσμα

1 πρέζα αλάτι

 

Πως το κάνουμε:

Κόβουμε την κουβερτούρα σε κομμάτια με μεγάλο μαχαίρι – κάτι που είναι πιο εύκολο απ’ όσο ακούγεται.

Ανακατεύουμε με τον αυγοδάρτη τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη και προσθέτουμε τ’ αυγά.

Δουλεύουμε για λίγο το μίγμα και ρίχνουμε το αλεύρι, τη σοκολάτα, τα αχλάδια, τα φιστίκια και το ξύσμα, ανακατεύοντας απαλά με σπάτουλα.

Αδειάζουμε το μίγμα σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψάκι με διάμετρο 20 εκ.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς Κελσίου, για 45΄ - 50΄.

Ξεφορμάρουμε και πασπαλίζουμε με λίγη άχνη.

 

Τη συνταγή μας την έστειλε ο/η: nelly 13, από Νίκαια

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 147880 φορές.


ΜΙΛΚΣΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΕΔΕΣΜΑ ΣΟΚΟΜΠΑΝΑΝΑ BAILEYS ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ


ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ - ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΤΟ ΣΟΚΟ-ΣΤΡΟΥΝΤΕΛ ΤΟΥ ΤΕΜΠΕΛΗ


ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ


ΒΟΥΤΗΜΑΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΜΕ ΕΠIΚΑΛΥΨΗ ΑΡΩΜΑΤΙΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΙΤΑΛΙΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ


Η ΤΟΥΡΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΕΝΗ