ΜΠΡΑΟΥΝΙΣ ΤΣΙΖΚΕΙΚ ΜΕ ΠΡΑΛΙΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 5582 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:

ΓΙΑ ΤΑ BROWNIES

140 γρ. βούτυρο

1/4 κούπας πραλίνα φουντουκιού (μερέντα - νουτέλα)

2 αυγά

3/4 κούπας λευκή ζάχαρη

1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις (κοσκινισμένο)

1/4 κούπας σκόνη κακάο χωρίς ζάχαρη

ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΡΩΣΗ cheesecake

225 γρ. τυρί κρέμα

3 κ.σ. λευκή ζάχαρη

2 αυγά

1/3 κούπας πραλίνα φουντουκιού (μερέντα - νουτέλα)

 

Πως το κάνουμε:

Λιώνουμε το βούτυρο - προσοχή δεν το καίμε.

Στο μίξερ, στη γρήγορη ταχύτητα ανακατεύουμε καλά το βούτυρο, την πραλίνα φουντουκιού και τη ζάχαρη.

Μόλις λιώσει η ζάχαρη γυρνάμε στη χαμηλή ταχύτητα και προσθέτουμε το (κοσκινισμένο) αλεύρι και το κακάο και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ενωθούν τα υλικά.

Βάζουμε λαδόκολλα σε ένα μικρό ταψί (περίπου 20 με 25 εκ.) και βάζουμε το μίγμα.

Στρώση τσίζκεικ:

Ανακατεύουμε το τυρί κρέμα, τη ζάχαρη, τα αυγά και την πραλίνα φουντουκιού μέχρι να ενωθούν τα υλικά. Χύνουμε το μίγμα στη φόρμα πάνω από τη στρώση του μπράουνις.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160ο βαθμούς Κελσίου για 40 με 45 λεπτά.

Αφήνουμε το μπράουνις να κρυώσει εντελώς στη φόρμα για να είναι έτοιμο για κόψιμο.

 

Την αρχική συνταγή μας την έστειλε ο/η: nelly 13, από Νίκαια. Στην κουζίνα του chocosplash χρειάστηκε να τροποποιήσουμε τη συνταγή σε αυτή που βλέπετε.

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 5582 φορές.


ΕΔΕΣΜΑ ΠΑΡΦΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ


ΚΕΙΚ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ


ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΜΕ ΜΕΡΕΝΤΑ


ΙΤΑΛΙΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ


ΝΤΟΝΑΤΣ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ


ΚΕΙΚ ΚΑΚΑΟ


ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ