COOKIES ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 9323 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:

2 φλτζ αλεύρι μαλακό

½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ

¼ κ.γ. σόδα

1 πρέζα αλάτι

1 αυγό

½ φλτζ μαργαρίνη σοφτ

½ φλτζ ζάχαρη κρυσταλλική

½ φλτζ μαύρη ζάχαρη

1 φλτζ κουβερτούρα σε σταγόνες

1 πορτοκάλι (χυμό και ξύσμα)

 

Πως το κάνουμε:

Όλα τα υλικά θα πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.

Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τις ζάχαρες.

Προσθέτουμε το αυγό και συνεχίζουμε το χτύπημα.

Διαλύουμε στο χυμό τη σόδα, προσθέτουμε το αλάτι και το ξύσμα και τα προσθέτουμε στο  μίγμα.

Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το μπέικιν και τα προσθέτουμε στο μίγμα.

Στο τέλος ρίχνουμε τις σταγόνες και να ανακατεύουμε.

Το μίγμα θα βγει σαν ένας πολύ πηχτός χυλός.

Παίρνουμε κουταλιές και τις βάζουμε σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο Κελσίου για 10 – 12 λεπτά.

Όταν βγουν τα cookies από το φούρνο θα είναι μαλακά. Όσο περνάει η ώρα στεγνώνουν.

 

Τη συνταγή μας την έστειλε ο/η: Μάγια Νικολά, από Χαλάνδρι


ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΜΑΓΙΑ ΝΙΚΟΛΑ  

ΝΕΡΑΪΔΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ

Της Maya Nikola

Τι μαγειρεύουν οι νεράιδες; Μαγικές συνταγές για γευστικότατα φαγητά, γλυκά και ροφήματα, μέσα από τις ζωές ιδιαίτερα έξυπνων νεράιδων.

ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ με πληρωμή Paypal

 

 

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 9323 φορές.


CREME BRULEE ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΦΥΣΙΚΑ!


ΜΙΝΙ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΣΚΑΝΤΖΟΧΟΙΡΑΚΙΑ


ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ


ΠΡΑΛΙΝΕΣ ΟΠΕΡΑ


ΡΕΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ


ΖΟΥΜΕΡΟ ΚΕΙΚ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ - ΣΟΚΟΛΑΤΑ


ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΚΛΕΡ