ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 25893 φορές.


Υλικά Δημιουργίας

½ κούπα βούτυρο

1 φλτζ αμυγδαλόψιχα

300 γρ ινδοκάρυδο

1 ζαχαρούχο γάλα

300 γρ κουβερτούρα

 

Καλλιτεχνική Διαδικασία 

Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί (τη βάζουμε σε μια μικρή κατσαρόλα (αν δεν έχουμε ειδικό σκεύος) που είναι μέσα σε μια μεγαλύτερη κατσαρόλα στην οποία βράζει νερό.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν πρέπει να πέσει ούτε σταγόνα νερό στην σοκολάτα.

 

Ανακατεύουμε το βούτυρο, το ινδοκάρυδο, την αμυγδαλόψιχα και το ζαχαρούχο γάλα.

Η ζύμη πρέπει να είναι σφιχτή. Αν δεν είναι προσθέτουμε περισσότερο ινδοκάρυδο ή αμυγδαλόψιχα ή μερικές κουταλιές αλεσμένο μπισκότο.

Φτιάχνουμε μπαλάκια και τα βουτάμε στη λιωμένη κουβερτούρα.

 

 

 

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 25893 φορές.


ΤΡΟΥΦΕΣ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΟΥ


ΣΟΥΠΕΡ ΓΕΜΙΣΤΟ ΚΕΪΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ - ΠΡΑΛΙΝΑΣ


ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΤΑΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ


ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ


ΣΟΚΟΜΕΛΩΟΥΣ ΞΥΛΑΚΙΑ


ΚΕΙΚ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ


ΚΕΪΚ ΙΠΠΟΦΑΕΣ - ΣΟΚΟΛΑΤΑ