ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 25552 φορές.


Υλικά Δημιουργίας

½ κούπα βούτυρο

1 φλτζ αμυγδαλόψιχα

300 γρ ινδοκάρυδο

1 ζαχαρούχο γάλα

300 γρ κουβερτούρα

 

Καλλιτεχνική Διαδικασία 

Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί (τη βάζουμε σε μια μικρή κατσαρόλα (αν δεν έχουμε ειδικό σκεύος) που είναι μέσα σε μια μεγαλύτερη κατσαρόλα στην οποία βράζει νερό.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν πρέπει να πέσει ούτε σταγόνα νερό στην σοκολάτα.

 

Ανακατεύουμε το βούτυρο, το ινδοκάρυδο, την αμυγδαλόψιχα και το ζαχαρούχο γάλα.

Η ζύμη πρέπει να είναι σφιχτή. Αν δεν είναι προσθέτουμε περισσότερο ινδοκάρυδο ή αμυγδαλόψιχα ή μερικές κουταλιές αλεσμένο μπισκότο.

Φτιάχνουμε μπαλάκια και τα βουτάμε στη λιωμένη κουβερτούρα.

 

 

 

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 25552 φορές.


ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ


ΜΟΥΣ ΚΑΣΤΑΝΟΥ ΜΕ ΣΩΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


CHOCOSTAKE


ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ


ΝΤΟΝΑΤΣ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ


ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΚΛΕΡ


ΜΙΛΦΕΙΓ


MUFFIN ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ