FUDGE ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 86443 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:  

1 κουτί ζαχαρούχο γάλα

2 κουβερτούρες (2 x 125γρ = 250γρ)

3 κ.σ. βούτυρο

1 βανίλια

 

Πως το κάνουμε:

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα και το βούτυρο (προσοχή κολλάει, μην το βάλετε στο τέρμα).

Μόλις αρχίζουν να ζεσταίνονται, ρίχνουμε τη σοκολάτα κομμένη σε κομμάτια.

Βράζουμε ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να λιώσει καλά η σοκολάτα (προσοχή κολλάει το μίγμα στον πάτο της κατσαρόλας).

Όταν λιώσει η σοκολάτα, κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε τη βανίλια.

Σε ένα ταψί 20x30 βάζουμε μια λαδόκολλα και ρίχνουμε μέσα το μίγμα.

Το στρώνουμε καλά και το αφήνουμε να σφίξει για τουλάχιστον 4 ώρες στο ψυγείο.

Σε έναν καθαρό πάγκο αναποδογυρίζουμε το ταψί, έτσι ώστε η λαδόκολλα να έρθει στην πάνω πλευρά.

Με ένα μαχαίρι κόβουμε σε μικρά τετράγωνα κομμάτια.

Αν υπάρχει δυσκολία στο κόψιμο βουτάμε το μαχαίρι σε νερό.

 

  

Τη συνταγή μας την έστειλε η Μάγια Νικολά, από Χαλάνδρι.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΜΑΓΙΑ ΝΙΚΟΛΑ:  

ΝΕΡΑΪΔΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ

Της Maya Nikola

Τι μαγειρεύουν οι νεράιδες; Μαγικές συνταγές για γευστικότατα φαγητά, γλυκά και ροφήματα, μέσα από τις ζωές ιδιαίτερα έξυπνων νεράιδων.

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ με πληρωμή μέσω PAYPAL

 

 

 

 

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 86443 φορές.


ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ ΣΟΥΠΑ ΜΟΚΚΑ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΟΥΤΙΓΚΑ


ΤΑΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ


ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΡΟΖ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ


ΕΔΕΣΜΑ ΤΥΠΟΥ ΠΑΓΩΤΟ


ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΟ ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ