ΕΥΚΟΛΟ ΠΑΓΩΤΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 21371 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:  

1 μόρφατ (τενεκεδένιο κουτί)

1 μεγάλο γάλα εβαπορέ (410ml)

1 ζαχαρούχο γάλα

1 κουτί μπισκότα πτι μπερ

2 βανίλιες

1 σακουλάκι σταγόνες σοκολάτας (προαιρετικά)

 

Πως το κάνουμε: 

Το μυστικό στο συγκεκριμένο παγωτό είναι το καλό χτύπημα.

Χτυπάμε το ζαχαρούχο γάλα με τη μόρφατ για να αφρατέψουν καλά (περίπου 10 λεπτά).

Προσθέτουμε τις βανίλιες και το εβαπορέ γάλα κουταλιά - κουταλιά.

Στο τέλος προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας ανακατεύοντας πολύ καλά και απαλά να πάνε παντού.

Σε ένα βαθύ τάπερ στρώνουμε μια στρώση από τα μπισκότα, το ένα δίπλα στο άλλο.

Ρίχνουμε την κρέμα και καλύπτουμε την επιφάνεια ξανά με μπισκότα.

Αν το τάπερ είναι μικρό κάνουμε τη συνταγή σε δυο τάπερ για να μη γίνει το σάντουιτς πολύ ψηλό.

Βάζουμε το παγωτό στην κατάψυξη και το αφήνουμε για 4 -5 ώρες να παγώσει.

Το κόβουμε σε μερίδες (κάθε μερίδα είναι ένα μπισκότο) και το σερβίρουμε.

 

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 21371 φορές.


Cookies της Μαριγώς


ΒΟΥΤΗΜΑΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΜΕ ΕΠIΚΑΛΥΨΗ ΑΡΩΜΑΤΙΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ


ΚΕΙΚ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ


KALTER HUND - ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ ΣΚΥΛΟΣ


ΠΑΓΩΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ


ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ


ΣΟΚΟΥΑΚΕΡ! ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΕΣ ΜΠΑΡΕΣ ΒΡΩΜΗΣ