CHOCOSTAKE
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 1896 φορές.


Τι χρειαζόμαστε:

4 χοιρινές μπριζόλες χωρίς κόκκαλο

3 κ.σ. αλεύρι γενικής χρήσης

1 κύβος ζωμός λαχανικών

60 γρ. λευκή σοκολάτα

6 κ.σ. βούτυρο

Αλάτι

Μαύρο πιπέρι

Κόκκοι κόκκινου πιπεριού

 

Πως το φτιάχνουμε:

Σε ένα ποτήρι (200 γραμμάρια) ζεστό νερό διαλύουμε τον ζωμό λαχανικών.

Αλατοπιπερώνουμε τις μπριζόλες.

Τσακίζουμε το κόκκινο πιπέρι έτσι ώστε οι κόκκοι να σπάσουν στα 3 ή στα 4. Πασπαλίζουμε με αυτούς τις μπριζόλες.

Σε μια μικρή κατσαρόλα λιώνουμε 3 κουταλιές βούτυρο, προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά με ξύλινη κουτάλα ή ξύλινη σπάτουλα.

Προσθέτουμε το ζωμό ανακατεύοντας συνεχώς ώστε να ομογενοποιηθούν τα υλικά.

Προσθέτουμε λίγο μαύρο πιπέρι και ΑΝ χρειάζεται αλάτι. Οι κύβοι ζωμών είναι συνήθως πολύ αλμυροί, οπότε δοκιμάστε πρώτα.

Αφήνουμε να μαγειρευτεί σε χαμηλή φωτιά για 10 με 12 λεπτά ανακατεύοντας τακτικά.

Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, προσθέτουμε τη σοκολάτα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει.

Τηγανίζουμε τις μπριζόλες και τις σερβίρουμε περιχυμένες με τη σάλτσα σοκολάτας.

Μπορούν να συνοδευτούν με ρύζι.

 

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 1896 φορές.


ΚΟΥΠΑ - ΚΕΪΚ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΜΑΤΑ


ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ


ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ


ΚΑΡΙΟΚΕΣ


ΚΕΙΚ ΖΕΒΡΑ


CHEESE CAKE ΜΕ ΚΑΝΤΑΪΦΙ


ΛΕΥΚΗ ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ