ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΕΔΕΣΜΑ ΣΟΚΟΜΠΑΝΑΝΑ BAILEYS ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 2717 φορές.


Τι χρειαζόμαστε

60 γρ. μαύρη σοκολάτα (πάνω από 70% κακάο)

80 γρ. φρέσκο γάλα

80 γρ. λικέρ τύπου Baileys

1 μπανάνα

15 γρ. ρούμι

 

Πως το κάνουμε:

Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί.

Λιώνουμε την μπανάνα με ένα πηρούνι και τη ρίχνουμε μέσα στη σοκολάτα.

Ανακατεύουμε και ρίχνουμε και το ρούμι και το λικέρ.

Το βάζουμε στο μίξερ (στο σύρμα) να αφρατέψει.

Το αφήνουμε στην κατάψυξη να παγώσει για τουλάχιστον 4 ώρες.

Σερβίρεται με σιρόπι σοκολάτας ή μπορεί μια κουταλιά από αυτό να μπει στον φραπέ! ΤΕΛΕΙΟ

 

 

 

 

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 2717 φορές.


ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ


ΖΟΥΜΕΡΟ ΚΕΙΚ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ - ΣΟΚΟΛΑΤΑ


ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ


ΤΡΟΥΦΕΣ ΠΡΑΛΙΝΑΣ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ


ΚΟΥΠΑ - ΚΕΪΚ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΜΑΤΑ


ΑΝΑΠΟΔΟ, ΠΑΓΩΜΕΝΟ CHEΕSE CAKE


BROWNIES


ΑΝΘΙΣΜΕΝΗ ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ