ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΕΔΕΣΜΑ ΣΟΚΟΜΠΑΝΑΝΑ BAILEYS ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 2678 φορές.


Τι χρειαζόμαστε

60 γρ. μαύρη σοκολάτα (πάνω από 70% κακάο)

80 γρ. φρέσκο γάλα

80 γρ. λικέρ τύπου Baileys

1 μπανάνα

15 γρ. ρούμι

 

Πως το κάνουμε:

Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί.

Λιώνουμε την μπανάνα με ένα πηρούνι και τη ρίχνουμε μέσα στη σοκολάτα.

Ανακατεύουμε και ρίχνουμε και το ρούμι και το λικέρ.

Το βάζουμε στο μίξερ (στο σύρμα) να αφρατέψει.

Το αφήνουμε στην κατάψυξη να παγώσει για τουλάχιστον 4 ώρες.

Σερβίρεται με σιρόπι σοκολάτας ή μπορεί μια κουταλιά από αυτό να μπει στον φραπέ! ΤΕΛΕΙΟ

 

 

 

 

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 2678 φορές.


ΑΜΥΓΔΑΛΕΝΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙΑ


ΜΠΙΣΚΟΤΟ-ΦΛΩΡΕΝΤΙΝΕΣ


ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΜΗΛΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ


ΜΑΝΤΑΡΙΝΟΛΑΤΑΚΙΑ


Pops – chocobanana


ΤΡΟΥΦΕΣ ΠΡΑΛΙΝΑΣ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ


ΚΟΥΠΑ - ΚΕΪΚ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΜΑΤΑ


ΓΑΛΛΙΚΟΣ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟΣ ΚΟΡΜΟΣ