ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΕΔΕΣΜΑ ΣΟΚΟΜΠΑΝΑΝΑ BAILEYS ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 2548 φορές.


Τι χρειαζόμαστε

60 γρ. μαύρη σοκολάτα (πάνω από 70% κακάο)

80 γρ. φρέσκο γάλα

80 γρ. λικέρ τύπου Baileys

1 μπανάνα

15 γρ. ρούμι

 

Πως το κάνουμε:

Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί.

Λιώνουμε την μπανάνα με ένα πηρούνι και τη ρίχνουμε μέσα στη σοκολάτα.

Ανακατεύουμε και ρίχνουμε και το ρούμι και το λικέρ.

Το βάζουμε στο μίξερ (στο σύρμα) να αφρατέψει.

Το αφήνουμε στην κατάψυξη να παγώσει για τουλάχιστον 4 ώρες.

Σερβίρεται με σιρόπι σοκολάτας ή μπορεί μια κουταλιά από αυτό να μπει στον φραπέ! ΤΕΛΕΙΟ

 

 

 

 

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 2548 φορές.


ΚΑΥΤΕΣ ΤΡΟΥΦΕΣ


ΡΙΓΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥΡΤΑΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΥΣΣΙΝΟ


ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ ΚΑΙ ΣΙΡΟΠΙ ΚΑΦΕ


ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ


ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΡΟΥΜΙ


ΚΑΦΕ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ®


ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ ΣΟΥΠΑ ΜΟΚΚΑ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ


ΓΕΜΙΣΤΟ ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΜΕ ΠΡΑΛΙΝΑ