ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΕΔΕΣΜΑ ΣΟΚΟΜΠΑΝΑΝΑ BAILEYS ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 2414 φορές.


Τι χρειαζόμαστε

60 γρ. μαύρη σοκολάτα (πάνω από 70% κακάο)

80 γρ. φρέσκο γάλα

80 γρ. λικέρ τύπου Baileys

1 μπανάνα

15 γρ. ρούμι

 

Πως το κάνουμε:

Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί.

Λιώνουμε την μπανάνα με ένα πηρούνι και τη ρίχνουμε μέσα στη σοκολάτα.

Ανακατεύουμε και ρίχνουμε και το ρούμι και το λικέρ.

Το βάζουμε στο μίξερ (στο σύρμα) να αφρατέψει.

Το αφήνουμε στην κατάψυξη να παγώσει για τουλάχιστον 4 ώρες.

Σερβίρεται με σιρόπι σοκολάτας ή μπορεί μια κουταλιά από αυτό να μπει στον φραπέ! ΤΕΛΕΙΟ

 

 

 

 

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 2414 φορές.


ΠΑΝΑΚΟΤΑ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ ΜΕ ΣΩΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


CHEESECAKE ΧΩΡΙΣ ΨΗΣΙΜΟ


ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΓΙΑ ΚΟΡΜΟΥΣ - ΛΥΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ


ΣΟΥΠΕΡ ΓΕΜΙΣΤΟ ΚΕΪΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ - ΠΡΑΛΙΝΑΣ


ΠΡΑΛΙΝΕΣ ΟΠΕΡΑ


ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΚΡΕΠΑ ΣΟΚΟΜΠΑΝΑΝΑ


ΑΠΛΗ ΣΟΥΠΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ