ΜΟΥΣ ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 5042 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:

650 γρ. κρέμα γάλακτος

250 γρ. λευκή σοκολάτα

60 γρ. ροδόνερο

1 φύλλο ζελατίνας

 

Πως το κάνουμε:

Μαλακώνουμε το φύλλο ζελατίνας σε κρύο νερό.

Βάζουμε 250 γρ. λευκής σοκολάτας σε ένα μπολ αφού την σπάσουμε σε μικρά κομματάκια.

Χτυπάμε στο μίξερ 500 γραμμάρια κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει παχύρρευστη.

Ζεσταίνουμε 140 γραμμάρια κρέμα γάλακτος στους 70 με 80 βαθμούς Κελσίου και αμέσως το αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε 60 γραμμάρια ροδόνερο.

Ρίχνουμε το μίγμα μέσα στο μπολ με τη λευκή σοκολάτα.

Με μια ξύλινη κουτάλα / σπάτουλα ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει όλη η σοκολάτα.

Στραγγίζουμε το φύλλο ζελατίνας και το ρίχνουμε μέσα στο μίγμα. Ανακατεύουμε μέχρι να πέσει η θερμοκρασία του μίγματος στους 35 με 40 βαθμούς Κελσίου.

Τότε ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος που χτυπήσαμε στο μίξερ και ανακατεύουμε με πολύ μεγάλες και μαλακές κινήσεις, για να μη νερουλιάσει.

Είμαστε έτοιμοι.

Το βάζουμε σε τσέρκια, πάνω από μπισκότο (όπως στο cheesecake), σε ποτήρια, όπου θέλουμε. Μόλις έρθει σε θερμοκρασία δωματίου βάζουμε τα δοχεία που την τοποθετήσαμε στο ψυγείο. Τρώγεται κρύα! Μμμμμ!

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 5042 φορές.


ΦΛΟΥΔΕΣ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ


ΜΠΙΣΚΟΤΕΝΙΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ


ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΟ ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΟΥΤΙΓΚΑ


ΜΙΛΦΕΙΓ


ΜΠΑΡΕΣ ΒΡΩΜΗΣ ΜΕ ΒΕΡΙΚΟΚΟ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ