ΤΡΟΥΦΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 39407 φορές.


Υλικά Δημιουργίας

500 γρ κουβερτούρα

250 γρ κρέμα γάλακτος

2 κ.σ. ρούμι

Σκόνη κακάο άγλυκη

 

Καλλιτεχνική Διαδικασία

Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος σε ένα κατσαρολάκι.

Ρίχνουμε μέσα την κουβερτούρα σε κομμάτια και σε χαμηλή φωτιά βράζουμε ανακατεύοντας μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα.

Στο τέλος ρίχνουμε το ρούμι.

Αφήνουμε το μίγμα στο ψυγείο να κρυώσει.

Όταν κρυώσει πλάθουμε στρογγυλά μπαλάκια στο μέγεθος καρυδιού και τα τυλίγουμε στη σκόνη κακάο.

Αν δεν πλάθεται εύκολα η ζύμη, βρέχουμε τα χέρια μας με λίγο ρούμι ή νερό.

 

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 39407 φορές.


ΓΑΛΛΙΚΟΣ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟΣ ΚΟΡΜΟΣ


ΖΟΥΜΕΡΟ ΚΕΙΚ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ - ΣΟΚΟΛΑΤΑ


ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ


ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ


KALTER HUND - ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ ΣΚΥΛΟΣ


ΔΙΠΛΕΣ


ΣΠΙΤΙΚΗ ΒΟΤΚΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ


MUFFINS ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟ