ΤΡΟΥΦΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 39665 φορές.


Υλικά Δημιουργίας

500 γρ κουβερτούρα

250 γρ κρέμα γάλακτος

2 κ.σ. ρούμι

Σκόνη κακάο άγλυκη

 

Καλλιτεχνική Διαδικασία

Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος σε ένα κατσαρολάκι.

Ρίχνουμε μέσα την κουβερτούρα σε κομμάτια και σε χαμηλή φωτιά βράζουμε ανακατεύοντας μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα.

Στο τέλος ρίχνουμε το ρούμι.

Αφήνουμε το μίγμα στο ψυγείο να κρυώσει.

Όταν κρυώσει πλάθουμε στρογγυλά μπαλάκια στο μέγεθος καρυδιού και τα τυλίγουμε στη σκόνη κακάο.

Αν δεν πλάθεται εύκολα η ζύμη, βρέχουμε τα χέρια μας με λίγο ρούμι ή νερό.

 

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 39665 φορές.


ΑΝΑΠΟΔΟ, ΠΑΓΩΜΕΝΟ CHEΕSE CAKE


ΚΡΥΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΒΙΕΝΝΟΥΑ


ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ


ΑΜΥΓΔΑΛΟΜΠΟΥΚΙΕΣ


ΜΠΑΡΕΣ ΚΑΡΥΔΑΣ ΜΕ ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ


ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ


ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ


ΣΟΥΠΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΒΕΛΟΥΤΕ