ΜΟΚΑΤΣΙΝΟ ΜΕ ΑΜΑΡΕΤΟ (amaretto mochaccino)
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 17645 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:

150 γραμμάρια γάλα

60 γραμμάρια καφέ εσπρέσο (ρόφημα - όχι σκόνη) 

50 γραμμάρια σιρόπι σοκολάτας (αυτό που βάζουμε στα παγωτά)

20 γραμμάρια αμαρέτο 

Σαντυγί

 

Πως το κάνουμε:

Το αμαρέτο είναι λικέρ αμυγδάλου με χώρα προέλευσης την Ιταλία. 

Ζεσταίνουμε το γάλα.

Ανακατεύουμε στο ζεστό γάλα το σιρόπι σοκολάτας.

Προσθέτουμε αργά τον καφέ και το αμαρέττο στο μίγμα.

Γαρνίρουμε με σαντιγύ και λίγο σιρόπι.

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 17645 φορές.


ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑ-ΑΜΥΓΔΑΛΟ


ΥΓΡΟ ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ


ΕΥΚΟΛΗ ΠΑΝΑΚΟΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ


ΜΙΛΚΣΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΚΟΥΠΑ - ΚΕΪΚ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΜΑΤΑ


CHOCOSTAKE


ΑΜΥΓΑΛΟΜΠΟΥΚΙΤΣΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ