ΜΟΚΑΤΣΙΝΟ ΜΕ ΑΜΑΡΕΤΟ (amaretto mochaccino)
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 16597 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:

150 γραμμάρια γάλα

60 γραμμάρια καφέ εσπρέσο (ρόφημα - όχι σκόνη) 

50 γραμμάρια σιρόπι σοκολάτας (αυτό που βάζουμε στα παγωτά)

20 γραμμάρια αμαρέτο 

Σαντυγί

 

Πως το κάνουμε:

Το αμαρέτο είναι λικέρ αμυγδάλου με χώρα προέλευσης την Ιταλία. 

Ζεσταίνουμε το γάλα.

Ανακατεύουμε στο ζεστό γάλα το σιρόπι σοκολάτας.

Προσθέτουμε αργά τον καφέ και το αμαρέττο στο μίγμα.

Γαρνίρουμε με σαντιγύ και λίγο σιρόπι.

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 16597 φορές.


MILK SHAKE ΣΟΚΟΜΠΑΝΑΝΑ


ΤΟΥΡΤΑ «ΜΑΥΡΗ ΠΕΡΛΑ»


ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ


ΣΠΙΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ


Η ΜΕΡΕΝΤΑ ΤΗΣ ΝΑΥΣΙΚΑΣ


ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ


ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΕΙΚ ΚΑΡΟΤΟΥ


ΠΑΓΩΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ