ΣΟΚΟΥΑΚΕΡ! ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΕΣ ΜΠΑΡΕΣ ΒΡΩΜΗΣ
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 6112 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:

480 γρ. βρώμη (κουάκερ)

200 γρ. σοκολάτα (σε σταγόνες)

60 γρ. τριμμένη καρύδα

50 γρ. ζάχαρη καστανή

50 γρ. ελαιόλαδο

70 γρ. βούτυρο

30 γρ. αλεύρι 

5 κ.σ. μέλι

1 κ.γ. κανέλα σκόνη προαιρετικά

2 λουβιά βανίλια

Αλάτι

 

Πως το κάνουμε: 

Αφήνουμε το βούτυρο εκτός ψυγείου για να μαλακώσει.

Ανοίγουμε το φούρνο στους 160 βαθμούς Κελσίου.

Στον κάδο του μίξερ βάζουμε τη 480 γραμμάρια βρώμη, 30 γραμμάρια αλεύρι, 60 γραμμάρια καρύδα, 50 γραμμάρια ζάχαρη, 200 γραμμάρια σοκολάτας τριμμένη (ή σταγόνες), 2 λουβιά βανίλια και μια μύτη από κουταλάκι του γλυκού αλάτι.

Ρίχνουμε το 70 γραμμάρια βούτυρο, 50 γραμμάρια ελαιόλαδο και 5 κουταλιές της σούπας μέλι και ανακατεύουμε στη μεσαία ταχύτητα.

Σε ένα μικρό τετράγωνο ταψί βάζουμε λαδόκολλα και ρίχνουμε το μίγμα μέσα.

Ψήνουμε στους 160 βαθμούς Κελσίου για 40 λεπτά περίπου.

Όταν το βγάλουμε, ρίχνουμε από πάνω λίγες σταγόνες σοκολάτας για γαρνιτούρα.

Το αφήνουμε να κρυώσει και μετά το κόβουμε σε μπάρες.

 

 

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 6112 φορές.


ΕΔΕΣΜΑ ΠΑΡΦΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΚΑΙ ΓΚΑΝΑΖ


ΙΤΑΛΙΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ


ΠΑΓΩΤΟ ΣΑΝΤΟΥΪΤΣ


ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΙ ΣΙΡΟΠΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΜΙ


ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ