ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΕΙΚ ΚΑΡΟΤΟΥ
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 3585 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:

 

1 αυγό

2 φλτζ αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 κ.γ. backin powder

½ φλτζ βούτυρο

½ φλτζ καστανή ζάχαρη

½ φτλζ λευκή ζάχαρη

1 φλτζ τριμμένο καρότο

½ φλτζ καρύδια ψιλοκομμένα

½ κ.γ. κανέλα

¼ κ.γ. αλάτι

Ξύσμα από 1 πορτοκάλι

 

Για την γέμιση

200γρ τυρί κρέμα

2 κ.σ. άχνη ζάχαρη

Ξύσμα 1 πορτοκάλι

 

Πως το κάνουμε:

Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τις ζάχαρες. Προσθέτουμε το αυγό, την κανέλα, το ξύσμα και το αλάτι. Κατεβάζουμε από το μίξερ και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά (καρύδια, καρότο, αλεύρι και μπέικιν) και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.

Το μίγμα δεν είναι σφιχτό. Με ένα κουτάλι απλώνουμε σε λαδόκολλα μικρές ποσότητες μακριά τη μια από την άλλη. βγαίνουν περίπου 22 δίσκοι.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο Κελσίου για 15-20 λεπτά.

Αφήνουμε να κρυώσουν καλά.

Χτυπάμε το τυρί με την άχνη και το ξύσμα και γεμίζουμε τα μπισκότα.

 

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 3585 φορές.


ΤΑΡΤΑΚΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΟΜΠΑΝΑΝΑΚΙΑ


ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΕΔΕΣΜΑ ΣΟΚΟΜΠΑΝΑΝΑ BAILEYS ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ


ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΜΕ ΜΕΡΕΝΤΑ


Αυθεντική Μους Σοκολάτας


ΣΟΚΟΦΡΑΟΥΛΑΚΙΑ


ΒΟΥΤΗΜΑΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΜΕ ΕΠIΚΑΛΥΨΗ ΑΡΩΜΑΤΙΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΖΕΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ