BROWNIES
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 7993 φορές.


Υλικά δημιουργίας

(Για 16 κομμάτια)

250 γρ. ζάχαρη (λευκή κρυσταλλική)

125 γρ. βούτυρο

125 γρ. καρύδια χοντροκομμένα

60 γρ. κουβερτούρα (περιεκτικότητα σε κακάο πάνω από 60%)

30 γρ. αλεύρι

2 μεγάλα αυγά

1 λουβί άρωμα βανίλιας

1 πρέζα αλάτι

 

Καλλιτεχνική Διαδικασία

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160 βαθμούς Κελσίου.

Βουτυρώνουμε μια φόρμα 20 x 20 εκατοστά.

Λιώνουμε τη σοκολάτα και το βούτυρο σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων.

Αφού λιώσει το 80% της σοκολάτας την κατεβάζουμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει και η υπόλοιπη.

Προσθέτουμε 250 γραμμάρια ζάχαρη, 2 αυγά ελαφρώς χτυπημένα, ένα λουβί βανίλια και ανακατεύουμε καλά.

Προσθέτουμε ανακατεύοντας 30 γραμμάρια αλεύρι, μία πρέζα αλάτι και 125 γραμμάρια χοντροκομμένα καρύδια.

Όταν ενσωματωθούν όλα τα υλικά, τα ρίχνουμε στη φόρμα και ψήνουμε στο φούρνο για 40 περίπου λεπτά.

 

Συνταγή από Νέα Υόρκη

 

 

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 7993 φορές.


ΦΟΝΤΑΝΑΚΙΑ ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟ


ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ


ΣΟΚΟΜΑΦΙΝΣ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ


ΤΡΟΥΦΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ –ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ


ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ


ΜΟΚΑΤΣΙΝΟ ΜΕ ΑΜΑΡΕΤΟ (amaretto mochaccino)


ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ


CREME BRULEE ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΦΥΣΙΚΑ!