ΑΜΥΓΑΛΟΜΠΟΥΚΙΤΣΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 2761 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:

Αμύγδαλα ψημένα, ανάλατα

Σοκολάτα με μεγάλη περιεκτικότητα σε κακάο (οπωσδήποτε πάνω από 60%)

 

Πως το κάνουμε:

Τα πράγματα είναι απλά. Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί (http://www.chocosplash.gr/artro.php?id=9).

Σε μια λαδόκολλα τοποθετούμε 4 ή 5 αμύγδαλα σε αστεράκι ή σε στοίβα ή όπως αλλιώς θέλουμε , αρκεί να ακουμπάνε μεταξύ τους.

Με ένα κουτάλι ρίχνουμε σοκολάτα επάνω τους.

Τα αφήνουμε να κρυώσουν και είμαστε έτοιμοι! Τα τελειότερα σοκολατάκια.

Μπορείτε να κάνετε και παραλαγές με φιλέ αμυγδάλου, ένα φουντούκι στο κέντρο, ένα κερασάκι ...ό,τι βάλει ο νους σας.

Είναι τέλεια, φυσικά ολόφρεσκα και πάμφθηνα.

Ένα μόνο να προσέξετε. Να λιώσετε σωστά τη σοκολάτα για να μην ασπρίσει, μη γίνει θολή και να μη λιώνει εύκολα. Απλά ακολουθήστε τις οδηγίες στο άρθρο μας στο chocosplash: http://www.chocosplash.gr/artro.php?id=9

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 2761 φορές.


ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΒΕΡΥΚΟΚΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ


ΣΟΚΟΛΑΤΟΨΩΜΟ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ


FUDGE ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


CHOCO-COCO


ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΚΕΪΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΜΕΛΙ


ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΕΣ ΜΠΑΡΕΣ ΒΡΩΜΗΣ


ΒΟΥΤΗΜΑΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΜΕ ΕΠIΚΑΛΥΨΗ ΑΡΩΜΑΤΙΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΠΡΑΛΙΝΕΣ ΟΠΕΡΑ