ΜΑΝΤΑΡΙΝΟΛΑΤΑΚΙΑ
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 1940 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:

Μανταρίνι ΧΩΡΙΣ κουκούτσι

Σοκολάτα (με περιεκτικότητα κακάο πάνω από 60%)

Τρίμμα καρύδας

 

Πως το κάνουμε:

Ένα απίθανα δροσερό σοκολατάκι ψυγείου με 3 μόνο υλικά.

Αγοράζουμε μανταρίνια χωρίς κουκούτσια. Τα δοκιμάζουμε για να είμαστε σίγουροι. Προτιμάμε να είναι γλυκά και όχι μέτρια ή ξυνά.

Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί. Για να δείτε πως γίνεται το ΣΩΣΤΟ ΛΙΩΣΙΜΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ διαβάστε εδώ: http://www.chocosplash.gr/artro.php?id=9.

Ξεφλουδίζουμε τα μανταρίνια και τα χωρίζουμε σε φέτες. Όχι με μαχαίρι. Στις φυσικές φέτες του μανταρινιού.

Απλώνουμε λαδόκολλα και βουτάμε κάθε κομμάτι από μία φορά μέσα στη σοκολάτα μέχρι τη μέση του κομματιού και το αφήνουμε στη λαδόκολλα.

Μόλις κάνουμε και το τελευταίο, αρχίζουμε από την αρχή. Έτσι αποκτάει παχύτερο στρώμα σοκολάτας.

Επαναλαμβάνουμε και τρίτη φορά μόνο που στην τρίτη φορά με το που αφήνουμε το κομμάτι πάνω στη λαδόκολλα του ρίχνουμε λίγο τριμμένο ινδοκάρυδο (ή ό,τι άλλο θέλουμε. π.χ.: τρούφα).

Διατηρήστε τα στο ψυγείο για να είναι έχτρα δροσερά.

 

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 1940 φορές.


ΡΥΖΟΓΑΛΟ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ


ΦΟΝΤΑΝ ΒΕΡΙΚΟΚΟΥ


ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΚΕΪΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΜΕΛΙ


ΜΠΑΡΕΣ ΚΑΡΥΔΑΣ ΜΕ ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ


ΚΑΥΤΕΣ ΤΡΟΥΦΕΣ


ΜΙΛΚΣΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΣΟΚΟΜΕΛΑ


ΜΠΑΡΕΣ ΒΡΩΜΗΣ ΜΕ ΒΕΡΙΚΟΚΟ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ