CHEESECAKE ΧΩΡΙΣ ΨΗΣΙΜΟ
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 13198 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:

 

12 γεμιστά μπισκότα (σοκολάτας, βανίλιας ή όποια άλλη γεύση μας αρέσει - ή μικτά)

250 γρ. τυρί τύπου Φιλαδέλφεια

150 γρ. ζάχαρη (λευκή κρυσταλλική)

15 γρ. λιωμένο βούτυρο

3 αυγά (μέτρια)

2 λουβιά βανίλια

 

 

Πως το κάνουμε:

 

Σπάμε στο μούλτι τα 8 γεμιστά μπισκότα.

Προσθέτουμε 15 γραμμάρια λιωμένο βούτυρο και ένα λουβί βανίλια και χτυπάμε στο μούλτι μέχρι να ανακατευτούν.

Τοποθετούμε τη "ζύμη" σε ένα ταψί 22 εκατοστών ή όπως κανάμε εμείς σε πολλά μικρά πλαστικά ποτηράκια έτσι ώστε να έχει πάχος 2 εκατοστά περίπου.

Χτυπάμε στο μούλτι 4 μπισκότα γεμιστά.

Στο μίξερ βάζουμε 250 γραμμάρια τυρί τύπου Φιλαδέλφεια, 150 γραμμάρια ζάχαρη και 1 λουβί βανίλια. Ανακατεύουμε σε μέτρια ταχύτητα.

Προσθέτουμε ένα - ένα τα αυγά και τέλος τα τριμμένα μπισκότα. Αν θέλουμε μπορούμε να κρατήσουμε λίγα για να ρίξουμε στην επιφάνεια του γλυκού.

Ρίχνουμε το μίγμα πάνω από τη ζύμη και στο τέλος λίγο τριμμένο μπισκότο (αν κρατήσαμε λίγο στο προηγούμενο βήμα).

Το βάζουμε στο ψυγείο για 3 ώρες τουλάχιστον πριν το σερβίρουμε.

Μπορούμε να το φάμε όπως είναι ή με σαντιγί ή με κάποιο σιρόπι.

 

 

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 13198 φορές.


ΖΟΥΜΕΡΟ ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΑΧΛΑΔΙ


ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ


ΑΝΑΠΟΔΟ, ΠΑΓΩΜΕΝΟ CHEΕSE CAKE


CHOCO-COCO


ΜΙΛΚΣΕΙΚ ESPRESSO – ΣΟΚΟΛΑΤΑ


ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑ-ΑΜΥΓΔΑΛΟ


Η ΤΟΥΡΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΕΝΗ


ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ