ΠΑΝΑΚΟΤΑ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ ΜΕ ΣΩΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 127010 φορές.


Υλικά Δημιουργίας

2 φλτζ γάλα καρύδας (από κονσέρβα)

2 φλτζ γάλα

2 φλτζ κρέμα γάλακτος

1 φλτζ ζάχαρη

6 φύλλα ζελατίνας

Για τη σως:

2 φλτζ κρέμα γάλακτος

1 φλτζ λευκή σοκολάτα

1 σφηνάκι λικέρ ινδοκάρυδο (προαιρετικά)

 

Καλλιτεχνική Δημιουργία

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα καρύδας, το γάλα, την κρέμα γάλακτος και τη ζάχαρη.

Μέχρι να πάρουν βράση μουσκεύουμε τα φύλλα ζελατίνας σε κρύο νερό.

Μόλις αρχίζει το μίγμα να βράζει το αποσύρουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε τα φύλλα ζελατίνας και ανακατεύουμε πολύ καλά με ξύλινη κουτάλα.

Βάζουμε το μίγμα σε ατομικά μπολ ή σε μια μεγάλη φόρμα και το αφήνουμε στο ψυγείο για 4 - 5 ώρες να πήξει.

Ζεσταίνουμε σε ένα κατσαρολάκι την κρέμα γάλακτος και μόλις αρχίζει να βράζει την αποσύρουμε από τη φωτιά ρίχνουμε τη σοκολάτα σε κομματάκια, το λικέρ και ανακατεύουμε καλά.

 

 

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 127010 φορές.


ΕΥΚΟΛΟ ΠΑΓΩΤΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ


ΚΕΙΚ ΚΑΚΑΟ


ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ


KALTER HUND - ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ ΣΚΥΛΟΣ


ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΕΣ ΦΕΤΕΣ


ΛΙΩΜΕΝΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΙΑ ΒΟΥΤΗΓΜΑ (FONDUE)


BROWNIES