PALMIERS
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 109486 φορές.


Υλικά Δημιουργίας

1 πακέτο σφολιάτα

1 κούπα μερέντα

1 φλτζ ψιλοκομμένα φουντούκια

Ζάχαρη για το πασπάλισμα

 

Καλλιτεχνική Διαδικασία

Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας και αλείφουμε σε όλη την επιφάνεια την μερέντα.

Ρίχνουμε τα φουντούκια πάνω από τη μερέντα.

Τυλίγουμε τη σφολιάτα από τη μεγαλύτερη πλευρά σε ρολό μέχρι τη μέση.

Κάνουμε το ίδιο και από την άλλη πλευρά και ενώνουμε τις δυο πλευρές με λίγο νερό.

Με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβουμε τη σφολιάτα σε λεπτές φέτες.

Βάζουμε τις φέτες σε μια λαμαρίνα με λαδόκολλα και τις πατάμε λίγο να ανοίξουν.

Πασπαλίζουμε κάθε γυαλάκι με ζάχαρη.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο Κελσίου για 10-15 λεπτά

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 109486 φορές.


ΤΟ ΚΕΪΚ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΣΟΚΟΥΑΚΕΡ! ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΕΣ ΜΠΑΡΕΣ ΒΡΩΜΗΣ


ΠΑΓΩΤΟ ΒΑΝΙΛΙΑ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ


Choco-tiramisu


ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΙ ΣΙΡΟΠΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑ-ΑΜΥΓΔΑΛΟ


Αυθεντική Μους Σοκολάτας


ΚΕΪΚΑΚΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ – ΚΑΝΕΛΑ