ΡΥΖΟΓΑΛΟ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 14420 φορές.


Υλικά Δημιουργίας

1½ λίτρο φρέσκο γάλα

1 κούπα ρύζι γλασέ

½ κούπα ζάχαρη

1 βανίλια

1 κ.γ. κορν φλάουερ

2 κ.σ. βούτυρο

200 γρ κουβερτούρα

 

Καλλιτεχνική Διαδικασία

Πλένουμε το ρύζι και το βάζουμε να βράσει με μια κούπα νερό.

Μόλις απορροφήσει όλο το νερό προσθέτουμε το γάλα, τη ζάχαρη, το κορν φλάουερ και τη βανίλια και τα αφήνουμε να βράσουν σε σιγανή φωτιά ανακατεύοντας συχνά.

Όταν βράσει το ρύζι και πήξει το μίγμα αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε την κουβερτούρα σε κομμάτια και το βούτυρο.

Μοιράζουμε το ρυζόγαλο σε μπολ και τα αφήνουμε για μερικές ώρες στο ψυγείο να κρυώσουν.

 

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 14420 φορές.


ΚΡΕΜ ΜΠΡΥΛΕ (crème brûlée)


ΛΕΜΟΝΟΠΙΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΚΕΚΑΚΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΚΑΡΥΔΑ


MUFFIN ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


Pops – chocobanana


ΤΑΡΤΑΚΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΟΜΠΑΝΑΝΑΚΙΑ


ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ