ΜΙΛΚΣΕΙΚ ESPRESSO – ΣΟΚΟΛΑΤΑ
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 12865 φορές.


Υλικά Δημιουργίας

1 κούπα γάλα

1 φλτζ εσπρέσσο

1 μπάλα παγωτό σοκολάτα

1 μπάλα παγωτό βανίλια

4 - 5 παγάκια

Σαντιγί

Καλλιτεχνική Διαδικασία

Φτιάχνουμε ένα φλιτζάνι εσπρέσσο και το αφήνουμε να κρυώσει.

Για να κρυώσει πιο γρήγορο του ρίχνουμε τα παγάκια και τον ανακατεύουμε καλά.

Βάζουμε στο μπλέντερ το γάλα, τις μπάλες παγωτού και τον εσπρέσσο με τα παγάκια.

Χτυπάμε μέχρι να γίνουν μια παχύρευστη κρέμα.

Σερβίρουμε σε ψηλά ποτήρια και γαρνίρουμε με σαντιγί.

 

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 12865 φορές.


ΚΕΙΚ ΖΕΒΡΑ


ΜΙΛΦΕΙΓ


ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΕΣ ΦΕΤΕΣ


ΦΟΝΤΑΝ ΒΕΡΙΚΟΚΟΥ


ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ


ΝΤΟΝΑΤΣ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ


ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΕΔΕΣΜΑ ΣΟΚΟΜΠΑΝΑΝΑ BAILEYS ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ


ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ