ΜΙΛΚΣΕΙΚ ESPRESSO – ΣΟΚΟΛΑΤΑ
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 13548 φορές.


Υλικά Δημιουργίας

1 κούπα γάλα

1 φλτζ εσπρέσσο

1 μπάλα παγωτό σοκολάτα

1 μπάλα παγωτό βανίλια

4 - 5 παγάκια

Σαντιγί

Καλλιτεχνική Διαδικασία

Φτιάχνουμε ένα φλιτζάνι εσπρέσσο και το αφήνουμε να κρυώσει.

Για να κρυώσει πιο γρήγορο του ρίχνουμε τα παγάκια και τον ανακατεύουμε καλά.

Βάζουμε στο μπλέντερ το γάλα, τις μπάλες παγωτού και τον εσπρέσσο με τα παγάκια.

Χτυπάμε μέχρι να γίνουν μια παχύρευστη κρέμα.

Σερβίρουμε σε ψηλά ποτήρια και γαρνίρουμε με σαντιγί.

 

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 13548 φορές.


ΤΟΥΡΤΙΤΣΑ ΤΡΙΠΛΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΑΜΥΓΔΑΛΕΝΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙΑ


ΛΕΜΟΝΟΠΙΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΨΩΜΙ ΜΕ ΚΑΚΑΟ ΚΑΙ ΣΤΑΦΙΔΕΣ


ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ


Η ΤΟΥΡΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΕΝΗ


ΤΡΟΥΦΕΣ ΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΟ


ΦΟΝΤΑΝΑΚΙΑ ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟ