ΜΙΛΚΣΕΙΚ ESPRESSO – ΣΟΚΟΛΑΤΑ
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 13071 φορές.


Υλικά Δημιουργίας

1 κούπα γάλα

1 φλτζ εσπρέσσο

1 μπάλα παγωτό σοκολάτα

1 μπάλα παγωτό βανίλια

4 - 5 παγάκια

Σαντιγί

Καλλιτεχνική Διαδικασία

Φτιάχνουμε ένα φλιτζάνι εσπρέσσο και το αφήνουμε να κρυώσει.

Για να κρυώσει πιο γρήγορο του ρίχνουμε τα παγάκια και τον ανακατεύουμε καλά.

Βάζουμε στο μπλέντερ το γάλα, τις μπάλες παγωτού και τον εσπρέσσο με τα παγάκια.

Χτυπάμε μέχρι να γίνουν μια παχύρευστη κρέμα.

Σερβίρουμε σε ψηλά ποτήρια και γαρνίρουμε με σαντιγί.

 

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 13071 φορές.


CUP CAKE ΤΩΝ ΝΕΡΑΙΔΩΝ


ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΕΣ ΜΠΑΡΕΣ ΒΡΩΜΗΣ


ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΚΕΪΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΜΕΛΙ


ΣΕΜΙΦΡΕΝΤΟ ΜΟΚΑ


CUPCAKE ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΦΡΑΟΥΛΑ!


ΤΑΡΤΑΚΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΟΜΠΑΝΑΝΑΚΙΑ


ΚΑΡΙΟΚΕΣ


ΜΑΝΤΑΡΙΝΟΛΑΤΑΚΙΑ