ΜΙΛΚΣΕΙΚ ESPRESSO – ΣΟΚΟΛΑΤΑ
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 13856 φορές.


Υλικά Δημιουργίας

1 κούπα γάλα

1 φλτζ εσπρέσσο

1 μπάλα παγωτό σοκολάτα

1 μπάλα παγωτό βανίλια

4 - 5 παγάκια

Σαντιγί

Καλλιτεχνική Διαδικασία

Φτιάχνουμε ένα φλιτζάνι εσπρέσσο και το αφήνουμε να κρυώσει.

Για να κρυώσει πιο γρήγορο του ρίχνουμε τα παγάκια και τον ανακατεύουμε καλά.

Βάζουμε στο μπλέντερ το γάλα, τις μπάλες παγωτού και τον εσπρέσσο με τα παγάκια.

Χτυπάμε μέχρι να γίνουν μια παχύρευστη κρέμα.

Σερβίρουμε σε ψηλά ποτήρια και γαρνίρουμε με σαντιγί.

 

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 13856 φορές.


ΤΟΥΡΤΑ BROWNIES ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΜΟΚΑ


ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΓΙΑ ΚΟΡΜΟΥΣ - ΛΥΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ


ΜΙΝΙ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΣΚΑΝΤΖΟΧΟΙΡΑΚΙΑ


ΜΟΥΣ ΚΑΣΤΑΝΟΥ ΜΕ ΣΩΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΚΟΡΜΟΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ


ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΚΟYΒΕΡΤΟΥΡΑ


ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΜΕ ΜΕΡΕΝΤΑ