ΜΙΛΚΣΕΙΚ ESPRESSO – ΣΟΚΟΛΑΤΑ
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 13627 φορές.


Υλικά Δημιουργίας

1 κούπα γάλα

1 φλτζ εσπρέσσο

1 μπάλα παγωτό σοκολάτα

1 μπάλα παγωτό βανίλια

4 - 5 παγάκια

Σαντιγί

Καλλιτεχνική Διαδικασία

Φτιάχνουμε ένα φλιτζάνι εσπρέσσο και το αφήνουμε να κρυώσει.

Για να κρυώσει πιο γρήγορο του ρίχνουμε τα παγάκια και τον ανακατεύουμε καλά.

Βάζουμε στο μπλέντερ το γάλα, τις μπάλες παγωτού και τον εσπρέσσο με τα παγάκια.

Χτυπάμε μέχρι να γίνουν μια παχύρευστη κρέμα.

Σερβίρουμε σε ψηλά ποτήρια και γαρνίρουμε με σαντιγί.

 

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 13627 φορές.


ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ


ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΟ ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


CHOCO CREMΕ BRULEE


SONHO DE CREME DO CHOCOLATE


ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΣΑΛΑΜΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ ΚΑΙ ΚΟΥΑΚΕΡ


ΥΓΡΟ ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ