ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΤΩΝ ΑΤΖΕΚΩΝ
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 14346 φορές.


Υλικά Δημιουργίας

2 κούπες γάλα

2 κ.σ. σκόνη κακάο άγλυκη

1 κ.σ. μέλι

1 βανίλια

½ κουταλάκι τζίντζερ

1 πρέζα γαρύφαλλο αλεσμένο

1 πρέζα κόκκινο πιπέρι (καυτερό - καγιέν)

1 βανίλια (λουβί - φακελάκι βανιλέτα...)

 

Καλλιτεχνική Διαδικασία

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε σε χαμηλή φωτιά το γάλα, το μέλι, το τζίντζερ, το γαρύφαλλο και το πιπέρι για 2 λεπτά.

Συνεχίζουμε ανακατεύοντας και προσθέτοντας το κακάο και τη βανίλια.

Βράζουμε για 1 λεπτό ακόμα.

Σερβίρουμε σε κούπες.

Είναι κάτι παραπάνω από τέλειο.

 

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 14346 φορές.


Pops – chocobanana


Ρολάκια φύλλο με μήλο και σοκολάτα


ΜΠΑΡΕΣ ΚΑΡΥΔΑΣ ΜΕ ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ


ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙΑ


ΜΟΥΣ ΚΑΣΤΑΝΟΥ ΜΕ ΣΩΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


CREME BRULEE ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΦΥΣΙΚΑ!


ΙΤΑΛΙΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ