ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΤΩΝ ΑΤΖΕΚΩΝ
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 13958 φορές.


Υλικά Δημιουργίας

2 κούπες γάλα

2 κ.σ. σκόνη κακάο άγλυκη

1 κ.σ. μέλι

1 βανίλια

½ κουταλάκι τζίντζερ

1 πρέζα γαρύφαλλο αλεσμένο

1 πρέζα κόκκινο πιπέρι (καυτερό - καγιέν)

1 βανίλια (λουβί - φακελάκι βανιλέτα...)

 

Καλλιτεχνική Διαδικασία

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε σε χαμηλή φωτιά το γάλα, το μέλι, το τζίντζερ, το γαρύφαλλο και το πιπέρι για 2 λεπτά.

Συνεχίζουμε ανακατεύοντας και προσθέτοντας το κακάο και τη βανίλια.

Βράζουμε για 1 λεπτό ακόμα.

Σερβίρουμε σε κούπες.

Είναι κάτι παραπάνω από τέλειο.

 

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 13958 φορές.


ΜΙΛΦΕΙΓ


BROWNIES


ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΟ ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΜΙ


ΚΑΡΙΟΚΕΣ


ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ (τύπου cookies)


ΤΑΡΤΑΚΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΛΕΒΑΝΤΑΣ


ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΜΟΚΑ (ΚΑΦΕ) ΜΕ ΚΑΡΥΔΙ