ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΤΩΝ ΑΤΖΕΚΩΝ
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 14311 φορές.


Υλικά Δημιουργίας

2 κούπες γάλα

2 κ.σ. σκόνη κακάο άγλυκη

1 κ.σ. μέλι

1 βανίλια

½ κουταλάκι τζίντζερ

1 πρέζα γαρύφαλλο αλεσμένο

1 πρέζα κόκκινο πιπέρι (καυτερό - καγιέν)

1 βανίλια (λουβί - φακελάκι βανιλέτα...)

 

Καλλιτεχνική Διαδικασία

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε σε χαμηλή φωτιά το γάλα, το μέλι, το τζίντζερ, το γαρύφαλλο και το πιπέρι για 2 λεπτά.

Συνεχίζουμε ανακατεύοντας και προσθέτοντας το κακάο και τη βανίλια.

Βράζουμε για 1 λεπτό ακόμα.

Σερβίρουμε σε κούπες.

Είναι κάτι παραπάνω από τέλειο.

 

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 14311 φορές.


ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΠΡΑΛΙΝΑ


MILK SHAKE ΣΟΚΟΜΠΑΝΑΝΑ


ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΦΡΑΟΥΛΑΣ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ


ΜΟΥΣ ΚΑΣΤΑΝΟΥ ΜΕ ΣΩΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΣΟΥΠΑ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΜΕΝΤΑ


ΙΤΑΛΙΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ


ΤΡΟΥΦΕΣ ΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΟ


ΚΕΙΚ ΚΑΚΑΟ