ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΤΩΝ ΑΤΖΕΚΩΝ
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 14165 φορές.


Υλικά Δημιουργίας

2 κούπες γάλα

2 κ.σ. σκόνη κακάο άγλυκη

1 κ.σ. μέλι

1 βανίλια

½ κουταλάκι τζίντζερ

1 πρέζα γαρύφαλλο αλεσμένο

1 πρέζα κόκκινο πιπέρι (καυτερό - καγιέν)

1 βανίλια (λουβί - φακελάκι βανιλέτα...)

 

Καλλιτεχνική Διαδικασία

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε σε χαμηλή φωτιά το γάλα, το μέλι, το τζίντζερ, το γαρύφαλλο και το πιπέρι για 2 λεπτά.

Συνεχίζουμε ανακατεύοντας και προσθέτοντας το κακάο και τη βανίλια.

Βράζουμε για 1 λεπτό ακόμα.

Σερβίρουμε σε κούπες.

Είναι κάτι παραπάνω από τέλειο.

 

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 14165 φορές.


CHOCO CHEESECAKE


ΠΑΓΩΤΟ ΜΠΑΝΑΝΑ ΜΕ ΣΙΡΟΠΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ ΚΑΙ ΣΙΡΟΠΙ ΚΑΦΕ


ΜΠΡΑΟΥΝΙΣ ΤΣΙΖΚΕΙΚ ΜΕ ΠΡΑΛΙΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ


ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΓΙΑ …ΦΑΓΩΜΑ


ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΦΡΑΟΥΛΑΣ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ


ΜΑΝΤΑΡΙΝΟΛΑΤΑΚΙΑ


ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΠΡΑΛΙΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ