ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΤΩΝ ΑΤΖΕΚΩΝ
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 14284 φορές.


Υλικά Δημιουργίας

2 κούπες γάλα

2 κ.σ. σκόνη κακάο άγλυκη

1 κ.σ. μέλι

1 βανίλια

½ κουταλάκι τζίντζερ

1 πρέζα γαρύφαλλο αλεσμένο

1 πρέζα κόκκινο πιπέρι (καυτερό - καγιέν)

1 βανίλια (λουβί - φακελάκι βανιλέτα...)

 

Καλλιτεχνική Διαδικασία

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε σε χαμηλή φωτιά το γάλα, το μέλι, το τζίντζερ, το γαρύφαλλο και το πιπέρι για 2 λεπτά.

Συνεχίζουμε ανακατεύοντας και προσθέτοντας το κακάο και τη βανίλια.

Βράζουμε για 1 λεπτό ακόμα.

Σερβίρουμε σε κούπες.

Είναι κάτι παραπάνω από τέλειο.

 

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 14284 φορές.


ΤΑΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ


ΤΟ ΣΟΚΟ-ΣΤΡΟΥΝΤΕΛ ΤΟΥ ΤΕΜΠΕΛΗ


ΥΓΡΗ ΛΑΒΑ (χωρίς αλκοόλ - ή όχι)


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ ΚΑΣΤΑΝΟΥ


Αυθεντική Μους Σοκολάτας


ΣΟΚΟΜΑΦΙΝΣ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ


ΚΟΡΜΟΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ


ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΓΙΑ ΚΟΡΜΟΥΣ - ΛΥΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ