ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΣΟΥΠΑ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΜΕΝΤΑ
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 4945 φορές.


Υλικά Δημιουργίας

125 γρ κουβερτούρα

1½ κούπα χυμό πορτοκάλι

2 κ.σ. ζάχαρη

5 φύλλα μέντας

 

Καλλιτεχνική Διαδικασία

Πλένουμε και κόβουμε σε λεπτές λωρίδες τα φύλλα μέντας.

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το χυμό πορτοκάλι, τη ζάχαρη και την ψιλοκομμένη μέντα.

Μόλις ο χυμός αρχίζει να βράζει τον κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα την κουβερτούρα κομμένη σε κομμάτια.

Ανακατεύουμε (εκτός φωτιάς) μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα.

 

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 4945 φορές.


ΤΟΥΡΤΑ ΜΠΑΝΑΝΑ ΜΕ ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ


ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΡΟΖ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ


CHEESE CAKE ΣΟΚΟΛΑΤΑ


ΚΕΙΚ ΜΑΡΜΠΕΛ


ΣΠΙΤΙΚΗ ΒΟΤΚΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ


ΜΙΛΚΣΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΕΥΚΟΛΗ ΠΑΝΑΚΟΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΕΣ ΦΕΤΕΣ