ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΣΟΥΠΑ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΜΕΝΤΑ
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 5028 φορές.


Υλικά Δημιουργίας

125 γρ κουβερτούρα

1½ κούπα χυμό πορτοκάλι

2 κ.σ. ζάχαρη

5 φύλλα μέντας

 

Καλλιτεχνική Διαδικασία

Πλένουμε και κόβουμε σε λεπτές λωρίδες τα φύλλα μέντας.

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το χυμό πορτοκάλι, τη ζάχαρη και την ψιλοκομμένη μέντα.

Μόλις ο χυμός αρχίζει να βράζει τον κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα την κουβερτούρα κομμένη σε κομμάτια.

Ανακατεύουμε (εκτός φωτιάς) μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα.

 

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 5028 φορές.


ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ


ΣΟΥΠΕΡ ΓΕΜΙΣΤΟ ΚΕΪΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ - ΠΡΑΛΙΝΑΣ


ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΜΙ


ΚΕΙΚ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ


ΡΙΓΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥΡΤΑΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΥΣΣΙΝΟ


MUFFINS ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟ


ΤΑΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ


ΜΠΛΑΚ ΦΟΡΕΣΤ ΣΤΟ ΠΟΤΗΡΙ