ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΣΟΥΠΑ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΜΕΝΤΑ
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 4755 φορές.


Υλικά Δημιουργίας

125 γρ κουβερτούρα

1½ κούπα χυμό πορτοκάλι

2 κ.σ. ζάχαρη

5 φύλλα μέντας

 

Καλλιτεχνική Διαδικασία

Πλένουμε και κόβουμε σε λεπτές λωρίδες τα φύλλα μέντας.

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το χυμό πορτοκάλι, τη ζάχαρη και την ψιλοκομμένη μέντα.

Μόλις ο χυμός αρχίζει να βράζει τον κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα την κουβερτούρα κομμένη σε κομμάτια.

Ανακατεύουμε (εκτός φωτιάς) μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα.

 

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 4755 φορές.


ΠΡΑΛΙΝΕΣ ΟΠΕΡΑ


ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΟ


ΛΙΩΜΕΝΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΙΑ ΒΟΥΤΗΓΜΑ (FONDUE)


ΚΟΡΜΟΣ ΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑ


ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ


ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ


MILK SHAKE ΣΟΚΟΜΠΑΝΑΝΑ


ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ