ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΣΟΥΠΑ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΜΕΝΤΑ
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 4878 φορές.


Υλικά Δημιουργίας

125 γρ κουβερτούρα

1½ κούπα χυμό πορτοκάλι

2 κ.σ. ζάχαρη

5 φύλλα μέντας

 

Καλλιτεχνική Διαδικασία

Πλένουμε και κόβουμε σε λεπτές λωρίδες τα φύλλα μέντας.

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το χυμό πορτοκάλι, τη ζάχαρη και την ψιλοκομμένη μέντα.

Μόλις ο χυμός αρχίζει να βράζει τον κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα την κουβερτούρα κομμένη σε κομμάτια.

Ανακατεύουμε (εκτός φωτιάς) μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα.

 

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 4878 φορές.


ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΜΗΛΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ


Ferrero Rocher ... handmade


ΣΟΥΠΕΡ ΓΕΜΙΣΤΟ ΚΕΪΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ - ΠΡΑΛΙΝΑΣ


ΤΟΥΡΤΑ BROWNIES ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΜΟΚΑ


ΣΠΙΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ


ΜΠΙΣΚΟΤΟ-ΦΛΩΡΕΝΤΙΝΕΣ


ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ


ΤΡΟΥΦΕΣ ΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΟ