MUFFINS ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟ
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 7394 φορές.


Υλικά Δημιουργίας

(για 12 muffins)

2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις

2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ

2 κ.σ. σκόνη άγλυκη κακάο

2 κ.σ. βούτυρο

2/3 φλιτζανιού ζάχαρη

2/3 φλιτζανιού γάλα

1 πρέζα αλάτι

2 αυγά

1 φλιτζάνι αμύγδαλα ψιλοκομμένα

100 γρ σοκολάτα κουβερτούρα

 

Καλλιτεχνική Διαδικασία

Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη και τα αυγά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.

Προσθέτουμε το γάλα, το αλεύρι, το αλάτι, το μπείκιν και το κακάο.

Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων και την προσθέτουμε στο μίγμα μαζί με τα αμύγδαλα.

Τοποθετούμε ειδικά χαρτάκια σε φόρμες για μάφινς και τις γεμίζουμε κατά 2/3 με το μίγμα.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για 20 - 25 λεπτά.

Αν τα ψήνουμε σε φούρνο με αέρα η θερμοκρασία θα πρέπει να είναι 160 βαθμούς Κελσίου, για 20 λεπτά.

 

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 7394 φορές.


ΜΠΑΡΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ


ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ


ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΜΠΙΣΚΟΤΟΥ


CHOCO CHEESECAKE


ΜΟΥΣ ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΜΠΙΣΚΟΤΕΝΙΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ


ΤΡΟΥΦΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΤΑΡΤΑ ΑΧΛΑΔΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ