MUFFINS ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟ
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 7504 φορές.


Υλικά Δημιουργίας

(για 12 muffins)

2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις

2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ

2 κ.σ. σκόνη άγλυκη κακάο

2 κ.σ. βούτυρο

2/3 φλιτζανιού ζάχαρη

2/3 φλιτζανιού γάλα

1 πρέζα αλάτι

2 αυγά

1 φλιτζάνι αμύγδαλα ψιλοκομμένα

100 γρ σοκολάτα κουβερτούρα

 

Καλλιτεχνική Διαδικασία

Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη και τα αυγά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.

Προσθέτουμε το γάλα, το αλεύρι, το αλάτι, το μπείκιν και το κακάο.

Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων και την προσθέτουμε στο μίγμα μαζί με τα αμύγδαλα.

Τοποθετούμε ειδικά χαρτάκια σε φόρμες για μάφινς και τις γεμίζουμε κατά 2/3 με το μίγμα.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για 20 - 25 λεπτά.

Αν τα ψήνουμε σε φούρνο με αέρα η θερμοκρασία θα πρέπει να είναι 160 βαθμούς Κελσίου, για 20 λεπτά.

 

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 7504 φορές.


KALTER HUND - ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ ΣΚΥΛΟΣ


ΤΟ ΚΕΪΚ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΕΙΚ ΚΑΡΟΤΟΥ


ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟ-ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ


ΣΟΚΟΜΕΛΑ


ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ


MILK SHAKE ΣΟΚΟΜΠΑΝΑΝΑ


ΤΡΟΥΦΕΣ ΜΕ GANACHE