ΒΙΕΝΕΖΙΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 160309 φορές.


Υλικά Δημιουργίας

175 γρ αλεύρι

125 γρ βούτυρο

75 γρ ζάχαρη άχνη

2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ

30γρ κορν φλάουερ

1 λουβί βανίλια

200 γρ κουβερτούρα

 

Καλλιτεχνική Διαδικασία

Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη.

Προσθέτουμε κοσκινισμένα το αλεύρι, το μπέικιν, το κορν φλάουερ και τη βανίλια.

Λιώνουμε τη μισή κουβερτούρα και την ανακατεύουμε στο μίγμα.

Γεμίζουμε ένα κορνέ και φτιάχνουμε δάχτυλα 5 εκατοστών, σε λαμαρίνα με λαδόκολλα.

Αν η ζύμη είναι πολύ σφιχτή προσθέτουμε λίγο γάλα για να βγαίνει ευκολότερα από το κορνέ.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190ο Κελσίου για 12 - 15 λεπτά.

Αφήνουμε τα μπισκότα να κρυώσουν καλά, λιώνουμε την υπόλοιπη κουβερτούρα και βουτάμε μέχρι τη μέση κάθε μπισκότο.

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 160309 φορές.


ΦΟΝΤΑΝΑΚΙΑ ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟ


ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΣΟΥΣΑΜΙ


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ ΚΑΣΤΑΝΟΥ


CHEESE CAKE ΜΕ ΚΑΝΤΑΪΦΙ


ΛΕΥΚΗ ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


Cookies της Μαριγώς


ΑΤΟΜΙΚΗ BLACK FOREST


ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΝΤΟΝΑΤΣ ME 3 ΜΟΝΟ ΥΛΙΚΑ