ΒΙΕΝΕΖΙΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 160113 φορές.


Υλικά Δημιουργίας

175 γρ αλεύρι

125 γρ βούτυρο

75 γρ ζάχαρη άχνη

2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ

30γρ κορν φλάουερ

1 λουβί βανίλια

200 γρ κουβερτούρα

 

Καλλιτεχνική Διαδικασία

Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη.

Προσθέτουμε κοσκινισμένα το αλεύρι, το μπέικιν, το κορν φλάουερ και τη βανίλια.

Λιώνουμε τη μισή κουβερτούρα και την ανακατεύουμε στο μίγμα.

Γεμίζουμε ένα κορνέ και φτιάχνουμε δάχτυλα 5 εκατοστών, σε λαμαρίνα με λαδόκολλα.

Αν η ζύμη είναι πολύ σφιχτή προσθέτουμε λίγο γάλα για να βγαίνει ευκολότερα από το κορνέ.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190ο Κελσίου για 12 - 15 λεπτά.

Αφήνουμε τα μπισκότα να κρυώσουν καλά, λιώνουμε την υπόλοιπη κουβερτούρα και βουτάμε μέχρι τη μέση κάθε μπισκότο.

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 160113 φορές.


ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΜΟΚΑ (ΚΑΦΕ) ΜΕ ΚΑΡΥΔΙ


Ρολάκια φύλλο με μήλο και σοκολάτα


ΖΕΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ


COOKIES ΜΕ ΠΕΤΙΜΕΖΙ


ΕΥΚΟΛΗ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΤΟΥΡΤΑ


ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΟ ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΤΡΟΥΦΕΣ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΟΥ


ΠΑΓΩΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ