ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 2827 φορές.


Υλικά Δημιουργίας

300 γρ κουβερτούρα

200 γρ αμύγδαλα αποφλοιωμένα

100 γρ γλυκό του κουταλιού πορτοκάλι

 

Καλλιτεχνική Διαδικασία

Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρι. Ψιλοκόβουμε το γλυκό πορτοκάλι και το προσθέτουμε στην κουβερτούρα μαζί με τα αμύγδαλα.

Ανακατεύουμε πολύ καλά.

Σε ένα ταψί βάζουμε μια λαδόκολλα και απλώνουμε το μίγμα.

Αφήνουμε τη σοκολάτα να κρυώσει και την κόβουμε με το χέρι σε κομμάτια.

Είναι ιδανικό για να πιάσουν τόπο τα γλυκά του κουταλιού που έρχονται πεσκέσι.

 

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 2827 φορές.


ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ ΚΑΙ ΚΟΥΑΚΕΡ


ΖΟΥΜΕΡΟ ΚΕΙΚ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ - ΣΟΚΟΛΑΤΑ


ΚΟΥΠΑ - ΚΕΪΚ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΜΑΤΑ


ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ


ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΕΙΚ ΚΑΡΟΤΟΥ


PALMIERS


ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΣΠΙΤΙΚΗ ΒΟΤΚΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ