ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 2926 φορές.


Υλικά Δημιουργίας

300 γρ κουβερτούρα

200 γρ αμύγδαλα αποφλοιωμένα

100 γρ γλυκό του κουταλιού πορτοκάλι

 

Καλλιτεχνική Διαδικασία

Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρι. Ψιλοκόβουμε το γλυκό πορτοκάλι και το προσθέτουμε στην κουβερτούρα μαζί με τα αμύγδαλα.

Ανακατεύουμε πολύ καλά.

Σε ένα ταψί βάζουμε μια λαδόκολλα και απλώνουμε το μίγμα.

Αφήνουμε τη σοκολάτα να κρυώσει και την κόβουμε με το χέρι σε κομμάτια.

Είναι ιδανικό για να πιάσουν τόπο τα γλυκά του κουταλιού που έρχονται πεσκέσι.

 

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 2926 φορές.


Pops – chocobanana


ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ


ΣΟΚΟΦΡΑΟΥΛΑΚΙΑ


ΚΡΕΜ ΜΠΡΥΛΕ (crème brûlée)


ΒΡΑΧΑΚΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


MUFFINS ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟ


ΤΟΥΡΤΑ ΜΠΑΝΑΝΑ ΜΕ ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ