ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΟ
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 386128 φορές.


Υλικά Δημιουργίας

200 γρ κουβερτούρα

1 φλτζ (0,2lt) κρέμα γάλακτος

1 φλτζ αμύγδαλο φιλέ

¾ φλτζ γλυκό του κουταλιού περγαμόντο

200 γρ κουβερτούρα για την επικάλυψη

 

Καλλιτεχνική Διαδικασία

Ζεσταίνουμε σε μια κατσαρόλα την κρέμα γάλακτος.

Μόλις φτάσει σε σημείο βρασμού την κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα την κουβερτούρα κομμένη σε κομμάτια. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει.

Ψιλοκόβουμε το περγαμόντο σε λεπτές λωρίδες και το ρίχνουμε στη σοκολάτα μαζί με τα αμύγδαλα.

Ανακατεύουμε καλά. Σε ένα ταψάκι βάζουμε μια λαδόκολλα και απλώνουμε το μίγμα ομοιόμορφα.

Αφήνουμε το μίγμα στο ψυγείο για 2 ώρες να κρυώσει.

Με ένα μεγάλο κοφτερό μαχαίρι κόβουμε το μίγμα σε μικρά τετράγωνα και τα βουτάμε σε λιωμένη κουβερτούρα.

 

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 386128 φορές.


Pops – chocobanana


ΥΓΡΗ ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΜΟΚΑΤΣΙΝΟ ΜΕ ΑΜΑΡΕΤΟ (amaretto mochaccino)


ΚΑΦΕ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ®


ΨΩΜΙ ΜΕ ΚΑΚΑΟ ΚΑΙ ΣΤΑΦΙΔΕΣ


ΙΤΑΛΙΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ


ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΞΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑ


ΜΠΙΣΚΟΤΟ-ΦΛΩΡΕΝΤΙΝΕΣ