ΠΡΑΛΙΝΕΣ ΟΠΕΡΑ
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 26170 φορές.


Υλικά Δημιουργίας

3 κρόκους

150 γρ ζάχαρη

150 γρ βούτυρο

300 γρ κουβερτούρα

1 βανίλια

3 κ.σ. λικέρ καφέ

Για την επικάλυψη

300 γρ κουβερτούρα

 

Καλλιτεχνική Διαδικασία

Σε μπεν μαρί χτυπάμε τη ζάχαρη με τους κρόκους.

Μόλις λιώσει η ζάχαρη προσθέτουμε το βούτυρο.

Ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να γίνει το μίγμα μια κρέμα.

Ρίχνουμε την κουβερτούρα σε κομμάτια και ανακατεύουμε καλά.

Όταν λιώσει η κουβερτούρα αποσύρουμε το μίγμα από τη φωτιά και προσθέτουμε το λικέρ και τη βανίλια.

Αφήνουμε το μίγμα να κρυώσει καλά.

Πλάθουμε μπαλάκια στο μέγεθος καρυδιού και τα βουτάμε σε λιωμένη κουβερτούρα.

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 26170 φορές.


ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΕΔΕΣΜΑ ΣΟΚΟΜΠΑΝΑΝΑ BAILEYS ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ


ΖΟΥΜΕΡΟ ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΑΧΛΑΔΙ


ΑΤΟΜΙΚΗ BLACK FOREST


BROWNIES


ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΕΣ ΜΠΑΡΕΣ ΒΡΩΜΗΣ


ΧΙΟΝΑΤΕΣ


MUFFINS ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟ


ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ