ΠΡΑΛΙΝΕΣ ΟΠΕΡΑ
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 26204 φορές.


Υλικά Δημιουργίας

3 κρόκους

150 γρ ζάχαρη

150 γρ βούτυρο

300 γρ κουβερτούρα

1 βανίλια

3 κ.σ. λικέρ καφέ

Για την επικάλυψη

300 γρ κουβερτούρα

 

Καλλιτεχνική Διαδικασία

Σε μπεν μαρί χτυπάμε τη ζάχαρη με τους κρόκους.

Μόλις λιώσει η ζάχαρη προσθέτουμε το βούτυρο.

Ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να γίνει το μίγμα μια κρέμα.

Ρίχνουμε την κουβερτούρα σε κομμάτια και ανακατεύουμε καλά.

Όταν λιώσει η κουβερτούρα αποσύρουμε το μίγμα από τη φωτιά και προσθέτουμε το λικέρ και τη βανίλια.

Αφήνουμε το μίγμα να κρυώσει καλά.

Πλάθουμε μπαλάκια στο μέγεθος καρυδιού και τα βουτάμε σε λιωμένη κουβερτούρα.

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 26204 φορές.


ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΠΑΓΩΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ


ΤΑΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ


ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΒΕΡΥΚΟΚΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ


ΤΡΟΥΦΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ –ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ


ΠΑΓΩΤΟ ΜΠΑΝΑΝΑ ΜΕ ΣΙΡΟΠΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΚΡΕΜ ΜΠΡΥΛΕ (crème brûlée)


ΖΟΥΜΕΡΟ ΚΕΙΚ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ - ΣΟΚΟΛΑΤΑ