ΤΡΟΥΦΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ –ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 417454 φορές.


Υλικά Δημιουργίας

400 γρ κουβερτούρα

½ φλτζ κρέμα γάλακτος

2 πορτοκάλια

Για την επικάλυψη

Κουβερτούρα ή τρούφα ή ινδοκάρυδο ή κακάο

 

Καλλιτεχνική Διαδικασία

Παίρνουμε από τα πορτοκάλι το ξύσμα και το χυμό τους και τα βάζουμε να βράσουν.

Μόλις ο χυμός μείνει μισός ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, ανακατεύουμε και αφήνουμε να πάρουν μια βράση.

Όταν αρχίσει να βράζει κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε την κουβερτούρα κομμένη σε κομμάτια και ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα.

Αφήνουμε το μίγμα στο ψυγείο, για τουλάχιστον 3 ώρες, για να σφίξει.

Στη συνέχεια πλάθουμε μπαλάκια τα οποία τα περνάμε ή σε τρούφα ή σε ινδοκάρυδο ή σε σκόνη κακάο ή σε λιωμένη κουβερτούρα.

Τα αφήνουμε ξανά στο ψυγείο να σφίξουν.

Διατηρούνται καλά κλεισμένα για 2 εβδομάδες στο ψυγείο.

 

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 417454 φορές.


CHEESE CAKE ΜΕ ΚΑΝΤΑΪΦΙ


ΖΕΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ


ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΚΕΪΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΜΕΛΙ


ΠΑΓΩΤΟ ΜΠΑΝΑΝΑ ΜΕ ΣΙΡΟΠΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΚΛΕΡ


ΛΙΩΜΕΝΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΙΑ ΒΟΥΤΗΓΜΑ (FONDUE)


ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ


ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟ-ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ