ΤΡΟΥΦΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ –ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 417336 φορές.


Υλικά Δημιουργίας

400 γρ κουβερτούρα

½ φλτζ κρέμα γάλακτος

2 πορτοκάλια

Για την επικάλυψη

Κουβερτούρα ή τρούφα ή ινδοκάρυδο ή κακάο

 

Καλλιτεχνική Διαδικασία

Παίρνουμε από τα πορτοκάλι το ξύσμα και το χυμό τους και τα βάζουμε να βράσουν.

Μόλις ο χυμός μείνει μισός ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, ανακατεύουμε και αφήνουμε να πάρουν μια βράση.

Όταν αρχίσει να βράζει κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε την κουβερτούρα κομμένη σε κομμάτια και ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα.

Αφήνουμε το μίγμα στο ψυγείο, για τουλάχιστον 3 ώρες, για να σφίξει.

Στη συνέχεια πλάθουμε μπαλάκια τα οποία τα περνάμε ή σε τρούφα ή σε ινδοκάρυδο ή σε σκόνη κακάο ή σε λιωμένη κουβερτούρα.

Τα αφήνουμε ξανά στο ψυγείο να σφίξουν.

Διατηρούνται καλά κλεισμένα για 2 εβδομάδες στο ψυγείο.

 

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 417336 φορές.


ΚΕΙΚ ΖΕΒΡΑ


MONKEY BREAD


ΚΡΕΜ ΜΠΡΥΛΕ (crème brûlée)


ΓΑΛΛΙΚΟΣ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟΣ ΚΟΡΜΟΣ


Η ΜΕΡΕΝΤΑ ΤΗΣ ΝΑΥΣΙΚΑΣ


CUP CAKE ΤΩΝ ΝΕΡΑΙΔΩΝ


ΣΠΙΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ


ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΒΕΡΥΚΟΚΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ