ΤΡΟΥΦΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ –ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 418029 φορές.


Υλικά Δημιουργίας

400 γρ κουβερτούρα

½ φλτζ κρέμα γάλακτος

2 πορτοκάλια

Για την επικάλυψη

Κουβερτούρα ή τρούφα ή ινδοκάρυδο ή κακάο

 

Καλλιτεχνική Διαδικασία

Παίρνουμε από τα πορτοκάλι το ξύσμα και το χυμό τους και τα βάζουμε να βράσουν.

Μόλις ο χυμός μείνει μισός ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, ανακατεύουμε και αφήνουμε να πάρουν μια βράση.

Όταν αρχίσει να βράζει κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε την κουβερτούρα κομμένη σε κομμάτια και ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα.

Αφήνουμε το μίγμα στο ψυγείο, για τουλάχιστον 3 ώρες, για να σφίξει.

Στη συνέχεια πλάθουμε μπαλάκια τα οποία τα περνάμε ή σε τρούφα ή σε ινδοκάρυδο ή σε σκόνη κακάο ή σε λιωμένη κουβερτούρα.

Τα αφήνουμε ξανά στο ψυγείο να σφίξουν.

Διατηρούνται καλά κλεισμένα για 2 εβδομάδες στο ψυγείο.

 

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 418029 φορές.


ΣΟΚΟΜΑΦΙΝΣ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ


Cookies της Μαριγώς


ΣΟΚΟΜΕΛΩΟΥΣ ΞΥΛΑΚΙΑ


ΒΕΖΟΥΒΙΟΣ


ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΕΣ ΦΕΤΕΣ


ΕΔΕΣΜΑ ΠΑΡΦΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΥΓΡΗ ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ