ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 8872 φορές.


Υλικά Δημιουργίας

1½ κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις

½ κούπα κορν φλάουερ

1 αυγό

½ κούπα αμύγδαλο τριμμένο

½ κούπα ζάχαρη

150 γρ βούτυρο

Για την επικάλυψη

1 κούπα άχνη

100 γρ κουβερτούρα

Χρώμα ζαχαροπλαστικής

 

Καλλιτεχνική Διαδικασία

Όλα τα υλικά πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.

Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το κορν φλάουερ.

Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε μέχρι να ομογενοποιηθούνε τα υλικά.

Αφήνουμε το ζυμάρι στο ψυγείο για μια ώρα τουλάχιστον.

Ανοίγουμε το ζυμάρι σε φύλλο πάχους ½ εκατοστού  και κόβουμε δίσκους με τη βοήθεια κουπάτ ή ποτηριού.

Βάζουμε τα μπισκότα σε λαμαρίνα καλυμμένη με λαδόκολλα.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο Κελσίου για 15 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.

Αφήνουμε τα μπισκότα να κρυώσουν.

Ρίχνουμε στην άχνη 1 - 2 κουταλιές νερό και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει μια πάστα.

Προσθέτουμε μερικές σταγόνες χρώμα ζαχαροπλαστικής και ανακατεύουμε καλά.

Αλείφουμε κάθε μπισκότο με την πάστα άχνης και την αφήνουμε να σταθεροποιηθεί.

Λιώνουμε την κουβερτούρα και «ζωγραφίζουμε» τα μπισκότα.

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 8872 φορές.


ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΜΠΙΣΚΟΤΟΥ


ΙΤΑΛΙΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ


ΜΙΛΚΣΕΙΚ ESPRESSO – ΣΟΚΟΛΑΤΑ


ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙΑ


ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΦΡΑΟΥΛΑΣ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ


ΜΠΟΥΚΙΤΣΕΣ ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑΣ


MONKEY BREAD


ΨΩΜΙ ΜΕ ΚΑΚΑΟ ΚΑΙ ΣΤΑΦΙΔΕΣ