ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟ-ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 21832 φορές.


Υλικά δημιουργίας

4 αυγά

100 γρ ζάχαρη

50 γρ σκόνη αμυγδάλου

50 γρ σκόνη φουντουκιού

50γρ αλεύρι

50 γρ αμύγδαλο φιλέ

Για τη γέμιση

100 γρ κουβερτούρα

2 κ.σ. βούτυρο

300 γρ κρέμα γάλακτος

 

Καλλιτεχνική διαδικασία

Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη για δέκα λεπτά.

Ανακατεύουμε το αλεύρι με τη σκόνη αμυγδάλου και φουντουκιού και τα προσθέτουμε στα αυγά. 

Ρίχνουμε το μίγμα σε δυο μικρές βουτυρωμένες φόρμες και ψήνουμε τα παντεσπάνια για 15 - 20λεπτά.

Τα αφήνουμε να κρυώσουν στις φόρμες πριν τα βγάλουμε.

Λιώνουμε τη σοκολάτα με το βούτυρο και χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.

Τα ενώνουμε και τα αφήνουμε να σφίξουν.

Στρώνουμε στο ένα παντεσπάνι τη μισή κρέμα και βάζουμε από πάνω το άλλο.

Καλύπτουμε με την υπόλοιπη κρέμα σοκολάτας και γαρνίρουμε με το φιλέ αμυγδάλου.

 

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 21832 φορές.


ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΚΛΕΡ


ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΚΟYΒΕΡΤΟΥΡΑ


ΜΟΥΣ ΚΑΣΤΑΝΟΥ ΜΕ ΣΩΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΣΟΚΟΛΑΤΟΨΩΜΟ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ


CHEESECAKE ΧΩΡΙΣ ΨΗΣΙΜΟ


ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΙ ΣΙΡΟΠΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


CUP CAKE ΤΩΝ ΝΕΡΑΙΔΩΝ


Cookies της Μαριγώς