ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟ-ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 21370 φορές.


Υλικά δημιουργίας

4 αυγά

100 γρ ζάχαρη

50 γρ σκόνη αμυγδάλου

50 γρ σκόνη φουντουκιού

50γρ αλεύρι

50 γρ αμύγδαλο φιλέ

Για τη γέμιση

100 γρ κουβερτούρα

2 κ.σ. βούτυρο

300 γρ κρέμα γάλακτος

 

Καλλιτεχνική διαδικασία

Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη για δέκα λεπτά.

Ανακατεύουμε το αλεύρι με τη σκόνη αμυγδάλου και φουντουκιού και τα προσθέτουμε στα αυγά. 

Ρίχνουμε το μίγμα σε δυο μικρές βουτυρωμένες φόρμες και ψήνουμε τα παντεσπάνια για 15 - 20λεπτά.

Τα αφήνουμε να κρυώσουν στις φόρμες πριν τα βγάλουμε.

Λιώνουμε τη σοκολάτα με το βούτυρο και χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.

Τα ενώνουμε και τα αφήνουμε να σφίξουν.

Στρώνουμε στο ένα παντεσπάνι τη μισή κρέμα και βάζουμε από πάνω το άλλο.

Καλύπτουμε με την υπόλοιπη κρέμα σοκολάτας και γαρνίρουμε με το φιλέ αμυγδάλου.

 

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 21370 φορές.


ΚΕΙΚ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ


ΒΟΥΤΗΜΑΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΜΕ ΕΠIΚΑΛΥΨΗ ΑΡΩΜΑΤΙΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΤΑΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΑΧΛΑΔΙ


CHEESE CAKE ΜΕ ΚΑΝΤΑΪΦΙ


ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ


CUP CAKE ΤΩΝ ΝΕΡΑΙΔΩΝ


ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟ - ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ


ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ