ΣΟΚΟΜΑΦΙΝΣ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 7366 φορές.


Υλικά Δημιουργίας

300 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις

2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ

1 κ.γ. σόδα μαγειρικής (σκόνη)

4 κ.σ. σκόνη κακάο χωρίς ζάχαρη

1 αυγό

150 γρ ζάχαρη

80 γρ βούτυρο

300 ml γάλα

250 γρ λευκή κουβερτούρα

2 κ.σ. αμύγδαλο ή φουντούκι ψιλοκομμένα

 

Καλλιτεχνική Διαδικασία:

Ανακατεύουμε και κοσκινίζομε τα αλεύρι, το μπέικιν, τη σόδα και το κακάο.

Σε ένα μπολ χτυπάμε το αυγό με τη ζάχαρη, προσθέτουμε το βούτυρο και το γάλα.

Ρίχνουμε σταδιακά το αλεύρι.

Σε βουτυρωμένες φόρμες για μάφινς γεμίζουμε κατά 2/3 τις υποδοχές και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο Κελσίου για 20 - 25λεπτά.

Μόλις βγούνε από το φούρνο όπως είναι ζεστά σπάμε σε κομμάτια τη μισή κουβερτούρα και τα μπήγουμε σε κάθε μάφινς. 

Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε την υπόλοιπη λευκή κουβερτούρα και με αυτή καλύπτουμε τα μάφινς όταν κρυώσουν.

Γαρνίρουμε από πάνω με τριμμένους ξηρούς καρπούς.

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 7366 φορές.


ΤΡΟΥΦΕΣ ΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΟ


ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΤΩΝ ΑΤΖΕΚΩΝ


ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


BROWNIES


FUDGE ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΕΣ ΜΠΑΡΕΣ ΒΡΩΜΗΣ


ΓΕΥΣΤΙΚΑ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ


XXXL TWIX