ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 164428 φορές.


Υλικά Δημιουργίας

2 ασπράδια αυγού

3 κ.σ. φρουκτόζη

200 γρ ασπρισμένα αμύγδαλα

2 σταγόνες αμυγδαλέλαιο

200 γρ κουβερτούρα

1 πρέζα κανέλλα (προαιρετικά)

Καλλιτεχνική Διαδικασία

Χτυπάμε τα αμύγδαλα στο μούλτι να γίνουν σκόνη.

Τα ανακατεύουμε με 2 κουταλιές φρουκτόζη, την κανέλλα και το αμυγδαλέλαιο.

Χτυπάμε τα ασπράδια με την υπόλοιπη φρουκτόζη σε μαρέγκα.

Όταν η μαρέγκα αρχίσει να γυαλίζει είναι έτοιμη.

Ανακατεύουμε προσεκτικά τα αμύγδαλα.

Σε μια λαμαρίνα με λαδόκολλα βάζουμε κουταλιές από το μίγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150ο Κελσίου για 15 λεπτά.

Κλείνουμε τον φούρνο και αφήνουμε τα μπισκότα μέσα να στεγνώσουν καλά.

Λιώνουμε την κουβερτούρα και βουτάμε ένα ένα τα μπισκότα.

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 164428 φορές.


ΤΡΟΥΦΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΚΕΙΚ ΜΑΡΜΠΕΛ


ΣΟΚΟΦΡΑΟΥΛΑΚΙΑ


ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑ-ΑΜΥΓΔΑΛΟ


ΛΙΩΜΕΝΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΙΑ ΒΟΥΤΗΓΜΑ (FONDUE)


ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ


ΓΕΥΣΤΙΚΑ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ


ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΓΙΑ ΚΟΡΜΟΥΣ - ΛΥΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ