ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 164441 φορές.


Υλικά Δημιουργίας

2 ασπράδια αυγού

3 κ.σ. φρουκτόζη

200 γρ ασπρισμένα αμύγδαλα

2 σταγόνες αμυγδαλέλαιο

200 γρ κουβερτούρα

1 πρέζα κανέλλα (προαιρετικά)

Καλλιτεχνική Διαδικασία

Χτυπάμε τα αμύγδαλα στο μούλτι να γίνουν σκόνη.

Τα ανακατεύουμε με 2 κουταλιές φρουκτόζη, την κανέλλα και το αμυγδαλέλαιο.

Χτυπάμε τα ασπράδια με την υπόλοιπη φρουκτόζη σε μαρέγκα.

Όταν η μαρέγκα αρχίσει να γυαλίζει είναι έτοιμη.

Ανακατεύουμε προσεκτικά τα αμύγδαλα.

Σε μια λαμαρίνα με λαδόκολλα βάζουμε κουταλιές από το μίγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150ο Κελσίου για 15 λεπτά.

Κλείνουμε τον φούρνο και αφήνουμε τα μπισκότα μέσα να στεγνώσουν καλά.

Λιώνουμε την κουβερτούρα και βουτάμε ένα ένα τα μπισκότα.

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 164441 φορές.


ΤΑΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ


ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ


ΚΕΪΚΑΚΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ – ΚΑΝΕΛΑ


ΜΠΛΑΚ ΦΟΡΕΣΤ ΣΤΟ ΠΟΤΗΡΙ


ΚΕΙΚ ΜΑΡΜΠΕΛ


ΛΕΥΚΗ ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


Αυθεντική Μους Σοκολάτας


ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΕΣ ΜΠΑΡΕΣ ΒΡΩΜΗΣ