Υλικά Δημιουργίας
150 γρ αποξηραμένα βερίκοκα
2 κ.σ. φρουκτόζη
1 πορτοκάλι
1 κούπα καρύδα
200 γρ κουβερτούρα
Καλλιτεχνική Διαδικασία
Ψιλοκόβουμε τα βερίκοκα
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τη φρουκτόζη, το χυμό και το ξύσμα του πορτοκαλιού.
Βράζουμε μέχρι να λιώσει η φρουκτόζη.
Προσθέτουμε τα κομμένα βερίκοκα και συνεχίζουμε να βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν. Αν δούμε ότι εξατμίζεται όλο το υγρό προσθέτουμε ελάχιστο νερό.
Όταν μαλακώσουν αρκετά τα λιώνουμε και προσθέτουμε τη μισή καρύδα.
Φτιάχνουμε μπαλάκια σε μέγεθος καρυδιού και τα βουτάμε ή στην υπόλοιπη καρύδα ή σε λιωμένη κουβερτούρα ή και στα δύο.