ΦΟΝΤΑΝ ΒΕΡΙΚΟΚΟΥ
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 13351 φορές.


Υλικά Δημιουργίας

150 γρ αποξηραμένα βερίκοκα

2 κ.σ. φρουκτόζη

1 πορτοκάλι

1 κούπα καρύδα

200 γρ κουβερτούρα

 

Καλλιτεχνική Διαδικασία

Ψιλοκόβουμε τα βερίκοκα

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τη φρουκτόζη, το χυμό και το ξύσμα του πορτοκαλιού.

Βράζουμε μέχρι να λιώσει η φρουκτόζη.

Προσθέτουμε τα κομμένα βερίκοκα και συνεχίζουμε να βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν. Αν δούμε ότι εξατμίζεται όλο το υγρό προσθέτουμε ελάχιστο νερό.

Όταν μαλακώσουν αρκετά τα λιώνουμε και προσθέτουμε τη μισή καρύδα. 

Φτιάχνουμε μπαλάκια σε μέγεθος καρυδιού και τα βουτάμε ή στην υπόλοιπη καρύδα ή σε λιωμένη κουβερτούρα ή και στα δύο.

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 13351 φορές.


ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ


ΓΕΜΙΣΤΟ ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΜΕ ΠΡΑΛΙΝΑ


ΣΟΚΟΜΕΛΑ


ΤΑΡΤΑΚΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΛΕΒΑΝΤΑΣ


ΓΕΥΣΤΙΚΑ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ


ΚΕΙΚ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ


Pops – chocobanana


ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΚΛΕΡ