ΦΟΝΤΑΝ ΒΕΡΙΚΟΚΟΥ
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 13301 φορές.


Υλικά Δημιουργίας

150 γρ αποξηραμένα βερίκοκα

2 κ.σ. φρουκτόζη

1 πορτοκάλι

1 κούπα καρύδα

200 γρ κουβερτούρα

 

Καλλιτεχνική Διαδικασία

Ψιλοκόβουμε τα βερίκοκα

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τη φρουκτόζη, το χυμό και το ξύσμα του πορτοκαλιού.

Βράζουμε μέχρι να λιώσει η φρουκτόζη.

Προσθέτουμε τα κομμένα βερίκοκα και συνεχίζουμε να βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν. Αν δούμε ότι εξατμίζεται όλο το υγρό προσθέτουμε ελάχιστο νερό.

Όταν μαλακώσουν αρκετά τα λιώνουμε και προσθέτουμε τη μισή καρύδα. 

Φτιάχνουμε μπαλάκια σε μέγεθος καρυδιού και τα βουτάμε ή στην υπόλοιπη καρύδα ή σε λιωμένη κουβερτούρα ή και στα δύο.

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 13301 φορές.


ΜΟΚΑΤΣΙΝΟ ΜΕ ΑΜΑΡΕΤΟ (amaretto mochaccino)


CREME BRULEE ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΦΥΣΙΚΑ!


ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΚΟYΒΕΡΤΟΥΡΑ


ΤΡΟΥΦΕΣ ΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΟ


COOKIES ΜΕ ΠΕΤΙΜΕΖΙ


ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΜΠΙΣΚΟΤΟΥ


ΣΟΚΟΜΕΛΑ


ΨΩΜΙ ΜΕ ΚΑΚΑΟ ΚΑΙ ΣΤΑΦΙΔΕΣ