ΚΟΡΜΟΣ ΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑ
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 213753 φορές.


Υλικά δημιουργίας

1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ

1 φλτζ ζεστό καφέ

200 γρ ζάχαρη άχνη

200 γρ κουβερτούρα

200 γρ βούτυρο

125 γρ κουβερτούρα για την επικάλυψη

 

Καλλιτεχνική Διαδικασία

Θρυμματίζουμε τα μπισκότα και τα βάζουμε σε ένα μπολ.

Ανακατεύουμε την άχνη και το βούτυρο και τα προσθέτουμε στο μίγμα.

Λιώνουμε την κουβερτούρα και μαζί με τον καφέ τα προσθέτουμε στο μίγμα και ανακατεύουμε καλά.

Βάζουμε το μίγμα σε αλουμινόχαρτο, του δίνουμε το σχήμα που θέλουμε και το βάζουμε στο ψυγείο για 4 ώρες να παγώσει.

Βγάζουμε το αλουμινόχαρτο και καλύπτουμε με λιωμένη κουβερτούρα (όχι ζεστή) και την αφήνουμε να σταθεροποιηθεί.

  

Τη συνταγή μας την έστειλε ο Νίκος10, από το Ηράκλειο

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 213753 φορές.


CHEESE CAKE ΜΕ ΚΑΝΤΑΪΦΙ


ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΦΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ


ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΜΕ ΜΕΡΕΝΤΑ


ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑ-ΑΜΥΓΔΑΛΟ


ΚΟΥΠΑ - ΚΕΪΚ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΜΑΤΑ


ΒΟΥΤΗΜΑΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΜΕ ΕΠIΚΑΛΥΨΗ ΑΡΩΜΑΤΙΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΥΓΡΟ ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ


ΠΑΓΩΤΟ ΣΑΝΤΟΥΪΤΣ