ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΕΣ ΜΠΑΡΕΣ ΒΡΩΜΗΣ
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 6325 φορές.


Υλικά Δημιουργίας:

200 γρ. βρώμη

400 γρ. σοκολάτα με πάνω από 70% κακάο

150 γρ. γλυκό κουταλιού πορτοκάλι

50 γρ. γλυκόζη

Φόρμες σιλικόνης με σχέδιο μπάρας

1 πρέζα αλάτι

1 πρέζα πιπέρι καγιέν

 

Καλλιτεχνική Διαδικασία:

Με ένα κοφτερό μαχαίρι ψιλοκόβουμε το γλυκό πορτοκάλι.

Σπάμε τη σοκολάτα σε κομματάκια και τη λιώνουμε σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμμάτων.

Με το που λιώσει η ζάχαρη ρίχνουμε τη γλυκόζη, το γλυκό πορτοκάλι, τη βρώμη, μια πρέζα αλάτι και μια πρέζα πιπέρι καγιέν και ανακατεύουμε καλά με ξύλινη κουτάλα.

Ρίχνουμε το μίγμα μέσα στις φόρμες και το αφήνουμε να κρυώσει.

Αν δεν βρούμε φορμάκια ρίχνουμε το μίγμα σε ένα ταψάκι, αφήνουμε να κρυώσει και μόλις πήξει λίγο το κόβουμε.

Προσοχή, όμως, να μην παγώσει εντελώς, αλλιώς δεν κόβεται καλά, θα σπάσει .

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Στην TV διαφημίζουν ότι οι μπάρες δημητριακών αδυνατίζουν. ΨΕΜΑ. Παχαίνουν. Αυτό που εννοούν είναι ότι προκειμένου να φάτε έναν μπακλαβά, αν φάτε μία μπάρα δημητριακών ...θα αδυνατίσετε.

 

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 6325 φορές.


ΜΙΛΚΣΕΙΚ ESPRESSO – ΣΟΚΟΛΑΤΑ


ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ ΣΟΥΠΑ ΜΟΚΚΑ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ


ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΠΟΥΡΑΚΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ


ΤΡΟΥΦΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΤΑΡΤΑΚΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΛΕΒΑΝΤΑΣ


PALMIERS


CHOCOSTAKE


ΤΟ ΣΟΚΟ-ΣΤΡΟΥΝΤΕΛ ΤΟΥ ΤΕΜΠΕΛΗ