ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΚΟΛΙΑΝΤΡΟ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 5673 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
(για 2 άτομα)

2 στήθη κοτόπουλου
1 - 2 κουταλιές της σούπας κόλιαντρο
½ λεμόνι χυμό και ξύσμα
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι - πιπέρι (μαύρο)

Για το γαρνίρισμα:
1 φλιτζάνι γιαούρτι σακούλας
½ λεμόνι χυμό
1 κουταλιά φρέσκο κόλιαντρο
Αλάτι - πιπέρι (μαύρο)
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
 
Πως το φτιάχνουμε:
Κόβουμε το στήθος τού κοτόπουλου σε κομμάτια για σουβλάκια. Ραντίζουμε με το λεμόνι (χυμό και ξύσμα), το λάδι, το αλάτι, το πιπέρι και τα αφήνουμε για 3 -4 ώρες να τραβήξουν τα αρώματα.
Περνάμε τα κομμάτια του κοτόπουλου σε ξύλινες φουρκέτες και ψήνουμε τα σουβλάκια στα κάρβουνα ή στο γκριλ.
Ανακατεύουμε καλά το γιαούρτι με το χυμό τον φρέσκο κόλιαντρο, το λάδι, το λεμόνι, το αλάτι και το πιπέρι και σερβίρουμε τα σουβλάκια συνοδεύοντάς τα με τη σάλτσα αυτή.
 



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 5673 φορές.


ΞΥΔΙ


ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΟΤΟΠΙΤΑ


ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ ΜΕ ΤΡΥΠΑ


ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΑΜΠΟΥΡΚΕΡ


ΕΞΩΤΙΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ


ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ


ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΚΡΑΣΙ


ΠΑΓΩΤΟ ΜΑΣΤΙΧΑ