ΤΑΧΙΝΟΣΑΛΑΤΑ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 4674 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
250 γρ. ταχίνι
200 γρ. νερό
135 γρ. χυμό λεμονιού
13 γρ. αλάτι
8 γρ. σκόρδο
Άνηθος ή μαϊντανό
 
Πως το κάνουμε:
Ψιλοκόβουμε το σκόρδο. Αραιώνουμε το ταχίνι με τις μισές ποσότητες λαδιού και νερού.
Προσθέτουμε το σκόρδο και το αλάτι, ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το
υπόλοιπο λάδι, το μισό από το νερό που έμεινε, το χυμό λεμονιού, τον άνηθο ή τον μαϊντανό και ανακατεύουμε για 2 δευτερόλεπτα. Προσθέτουμε το υπόλοιπο νερό και
ανακατεύουμε για 15δευτερόλεπτα. Φτιάχνουμε μια σαλάτα με φρεσκοκομμένα πολύχρωμα λαχανικά εποχής. Περιχύνουμε τη σαλάτα με την σάλτσα ταχινιού.
Συνταγή από την/τον: Ψαρρά Φωτεινή, Θεσσαλονίκη



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 4674 φορές.


ΚΟΥΒΑΝΕΖΙΚΟ ΡΥΖΟΓΑΛΟ


ΨΑΡΑΚΙ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ


ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΕ ΡΥΖΙ


ΠΙΤΣΑΚΙΑ!!!


ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΤΟΥΡΤΑ


ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ


ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΝΟΥ


ΒΟΥΤΗΜΑΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΜΕ ΕΠIΚΑΛΥΨΗ ΑΡΩΜΑΤΙΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ