ΑΛΜΥΡΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 5804 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
500 γρ αλεύρι που φουσκώνει
2 φλιτζάνια κεφαλοτύρι
1 βιτάμ
3 αυγά
Λίγο ξύδι
Λίγο αλάτι
Για την επικάλυψη:
Κρόκος αυγού
Κομμένοι ξηροί καρποί (αμύγδαλα, φουντούκια, φιστίκια Αιγίνης κ.λπ.)
 
Πως το φτιάχνουμε:
Αφού ζυμώσουμε τα υλικά με την σειρά που είναι γραμμένα, τα κόβουμε σε μακρόστενα σχήματα και αλείφουμε με κρόκο αυγού και κομμένους ξηρούς καρπούς.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσουν.
 
Συνταγή από την: Θεοπούλα , Καλλικράτεια



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 5804 φορές.


ΣΠΑΓΚΕΤΙ ΑΛ ΟΛΙΟ Gourmet a la μπατιρέ


ΚΕΙΚ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟ


ΛΕΜΟΝΑΤΟΣ ΓΑYΡΟΣ


ΤΟΝΟΣΑΛΑΤΑ


ΜΕΛΙΖΑΝΕΣ ΤΟΥΡΤΑ


ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΓΙΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ)


ΤΥΡΟΚΑΥΤΕΡΗ


ΒΑΣΗ ΣΠΙΤΙΚΗΣ ΚΡΕΠΑΣ