ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 7783 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
1 κρόκος αυγού
1½ φλιτζάνι λάδι
2 κουταλιές της σούπας φυσικό χυμό λεμόνι
1 κουταλιά μουστάρδα
Μια πρέζα αλάτι
Μια πρέζα ζάχαρη
 
Πως το φτιάχνουμε:
Χτυπάμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά εκτός από το λάδι και το λεμόνι.
Όταν γίνουν μια ομοιόμορφη κρέμα ρίχνουμε σταδιακά (κουταλιά – κουταλιά) το λάδι και το λεμόνι.
Όταν είναι έτοιμη η μαγιονέζα δοκιμάζουμε αν χρειάζεται αλάτι ή λεμόνι επιπλέον.
Τη διατηρούμε στο ψυγείο.
 
 
Διόρθωση κειμένου: Οξυγόνο.gr



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 7783 φορές.


ΥΓΡΟ ΚΕΙΚ ΣΕ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ


ΤΑΡΤΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ


ΤΟΝΟΣΑΛΑΤΑ


ΡΟΛΑΚΙΑ ΚΑΝΕΛΑΣ


ΜΑΡΟΚΙΝΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ


ΤΖΑΜΑΪΚΑΝΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ


ΦΟΚΑΤΣΙΑ Gourmet a la μπατιρέ


ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ, ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΝΑ