ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 7999 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
1 κρόκος αυγού
1½ φλιτζάνι λάδι
2 κουταλιές της σούπας φυσικό χυμό λεμόνι
1 κουταλιά μουστάρδα
Μια πρέζα αλάτι
Μια πρέζα ζάχαρη
 
Πως το φτιάχνουμε:
Χτυπάμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά εκτός από το λάδι και το λεμόνι.
Όταν γίνουν μια ομοιόμορφη κρέμα ρίχνουμε σταδιακά (κουταλιά – κουταλιά) το λάδι και το λεμόνι.
Όταν είναι έτοιμη η μαγιονέζα δοκιμάζουμε αν χρειάζεται αλάτι ή λεμόνι επιπλέον.
Τη διατηρούμε στο ψυγείο.
 
 
Διόρθωση κειμένου: Οξυγόνο.gr



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 7999 φορές.


ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ ΜΕ ΠΕΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ


ΣΟΥΦΛΕ ΤΥΡΙΩΝ


ΧΟΙΡΙΝΗ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ


ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ


ΧΛΩΡΟΤΥΡΙ (ΜΥΖΗΘΡΑ)


ΣΟΥΦΛΕ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ


Εσκαλοπίνια με ρύζι


ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΑΝΟΥΡΙ