ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 8054 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
1 κρόκος αυγού
1½ φλιτζάνι λάδι
2 κουταλιές της σούπας φυσικό χυμό λεμόνι
1 κουταλιά μουστάρδα
Μια πρέζα αλάτι
Μια πρέζα ζάχαρη
 
Πως το φτιάχνουμε:
Χτυπάμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά εκτός από το λάδι και το λεμόνι.
Όταν γίνουν μια ομοιόμορφη κρέμα ρίχνουμε σταδιακά (κουταλιά – κουταλιά) το λάδι και το λεμόνι.
Όταν είναι έτοιμη η μαγιονέζα δοκιμάζουμε αν χρειάζεται αλάτι ή λεμόνι επιπλέον.
Τη διατηρούμε στο ψυγείο.
 
 
Διόρθωση κειμένου: Οξυγόνο.gr



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 8054 φορές.


ΚΥΔΩΝΑΤΟ


ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΠΙΤΕΣ


ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΟ


ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ-ΚΑΡΟΤΟ


ΡΩΜΑΪΚΗ ΣΑΛΑΤΑ Gourmet a la μπατιρέ


Η ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΤΗΣ ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΗΣ


ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ ΜΕ ΤΡΥΠΑ


ΣΑΛΤΣΑ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ VINAIGRETTE