ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΓΛΥΚΙΑ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 4215 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
1 κιλό ξυσμένη κολοκύθα
2 φύλλα σφολιάτας
1 κούπα ζάχαρη
1 κούπα τριμμένη φρυγανιά
2 αυγά
½ κουταλάκι κανέλα
Λίγο λάδι
 
Πως το φτιάχνουμε:
Ξύνουμε το εσωτερικό της κολοκύθας με ένα κουταλάκι ή το κόβουμε σε κομμάτια και τα περνάμε από τον τρίφτη.
Βάζουμε σε ένα μπολ την κολοκύθα, τη ζάχαρη, την κανέλα και την φρυγανιά και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε τα αυγά και ανακατεύουμε καλά.
Λαδώνουμε ένα ταψί και απλώνουμε το ένα φύλλο. Ρίχνουμε λίγο λάδι πάνω στο φύλλο και απλώνουμε πάνω του ομοιόμορφα το μίγμα της γέμισης. Βάζουμε από πάνω το άλλο φύλλο, βρέχουμε τις άκρες και ενώνουμε τα δυο φύλλα μεταξύ τους. Λαδώνουμε το πάνω φύλλο και το χαράσσουμε σε κομμάτια.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180βαθμούς Κελσίου για 40 λεπτά.
Τέλος, πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.

Τη συνταγή μας την έστειλε η: ΑΛΕΚΑ, από ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤH
 



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 4215 φορές.


ΒΡΑΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΑΛΑΤΑ


ΨΑΡΟΘΑΛΑΣΣΑ


ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΞΕΡΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΣΑΛΑΤΑ


ΣΑΛΑΤΑ ΝΙΣΟΥΑΖ


ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ, ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΝΑ


ΣΑΛΙΓΚΑΡΑΚΙΑ ΤΥΡΙΟΥ


Η ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΤΗΣ ΤΕΜΠΕΛΑΣ


ΤΣΟΥΡΕΚΙ