ΕΛΙΕΣ ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 7643 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
Ελιές
Κρασί
Λάδι
Ξύδι
1 πιπεριά καυτερή
 
Πως το φτιάχνουμε:
Σε ένα γυάλινο βάζο ρίχνουμε τις ελιές μαζί με την πιπεριά.
Προσθέτουμε και γεμίζουμε το βάζο με λάδι κατά τα 2/3.
Το 1/3 το γεμίζουμε το μισό με ξύδι και το άλλο μισό με κρασί.
Βιδώνουμε το καπάκι και ανακατεύουμε καλά.
Αφήνουμε τις ελιές σε σκιερό μέρος για 2 τουλάχιστον εβδομάδες πριν τις καταναλώσουμε.
 

Διόρθωση κειμένου: Οξυγόνο.gr



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 7643 φορές.


ABOKANTΟΣΑΛΑΤΑ


ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ ΜΕ ΤΡΥΠΑ


ΒΡΑΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΑΛΑΤΑ


ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΥΡΙ ...ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ


ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΑΤΕΣ (ΚΟΥΒΑ)


ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΠΛΙΓΟΥΡΙ


ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΝΟΥ


ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ