ΕΛΙΕΣ ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 7775 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
Ελιές
Κρασί
Λάδι
Ξύδι
1 πιπεριά καυτερή
 
Πως το φτιάχνουμε:
Σε ένα γυάλινο βάζο ρίχνουμε τις ελιές μαζί με την πιπεριά.
Προσθέτουμε και γεμίζουμε το βάζο με λάδι κατά τα 2/3.
Το 1/3 το γεμίζουμε το μισό με ξύδι και το άλλο μισό με κρασί.
Βιδώνουμε το καπάκι και ανακατεύουμε καλά.
Αφήνουμε τις ελιές σε σκιερό μέρος για 2 τουλάχιστον εβδομάδες πριν τις καταναλώσουμε.
 

Διόρθωση κειμένου: Οξυγόνο.gr



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 7775 φορές.


ΣΠΑΓΚΕΤΙ ΑΛ ΟΛΙΟ Gourmet a la μπατιρέ


ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΑΓΟΡΑΣΤΑ Ή ΣΠΙΤΙΚΑ


ΤΥΡΟΣΚΟΡΔΟΨΩΜΟ (πραγματικό)


ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΤΟΥΡΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑΣ


ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΛΙΝΑΣ


ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ, ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΝΑ


ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΞΕΡΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΣΑΛΑΤΑ


ΖΥΜΗ ΠΙΤΣΑΣ