ΕΛΙΕΣ ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 7956 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
Ελιές
Κρασί
Λάδι
Ξύδι
1 πιπεριά καυτερή
 
Πως το φτιάχνουμε:
Σε ένα γυάλινο βάζο ρίχνουμε τις ελιές μαζί με την πιπεριά.
Προσθέτουμε και γεμίζουμε το βάζο με λάδι κατά τα 2/3.
Το 1/3 το γεμίζουμε το μισό με ξύδι και το άλλο μισό με κρασί.
Βιδώνουμε το καπάκι και ανακατεύουμε καλά.
Αφήνουμε τις ελιές σε σκιερό μέρος για 2 τουλάχιστον εβδομάδες πριν τις καταναλώσουμε.
 

Διόρθωση κειμένου: Οξυγόνο.gr



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 7956 φορές.


ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΞΕΡΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΣΑΛΑΤΑ


ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΓΙΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ)


ΣΠΙΤΙΚΑ HAMBURGERS


ΦΛΟΥΔΕΣ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ


ΤΥΡΟΣΚΟΡΔΟΨΩΜΟ (πραγματικό)


ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ


ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΥΡΙ ...ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ


ΨΗΤΟ Ή ΒΡΑΣΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ