ΕΛΙΕΣ ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 7880 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
Ελιές
Κρασί
Λάδι
Ξύδι
1 πιπεριά καυτερή
 
Πως το φτιάχνουμε:
Σε ένα γυάλινο βάζο ρίχνουμε τις ελιές μαζί με την πιπεριά.
Προσθέτουμε και γεμίζουμε το βάζο με λάδι κατά τα 2/3.
Το 1/3 το γεμίζουμε το μισό με ξύδι και το άλλο μισό με κρασί.
Βιδώνουμε το καπάκι και ανακατεύουμε καλά.
Αφήνουμε τις ελιές σε σκιερό μέρος για 2 τουλάχιστον εβδομάδες πριν τις καταναλώσουμε.
 

Διόρθωση κειμένου: Οξυγόνο.gr



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 7880 φορές.


ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ Gourmet a la μπατιρέ


ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ


ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΕ ΚΑΡΥΔΑ


ΧΟΙΡΙΝΟ ΤΩΝ ΒΑΣΚΩΝ


ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ


ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΚΛΕΡ


ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΖΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ


ΠΑΝΑΚΟΤΑ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ ΚΑΙ ΣΩΣ ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ