ΟΜΕΛΕΤΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 16731 φορές.


 
Τι χρειαζόμαστε:
2 αυγά (L - XL)
λίγο νερό (από μια κουταλιά μέχρι μισό ποτήρι)
αλάτι, πιπέρι (μαύρο), ρίγανη
 
Πώς το κάνουμε:
Σπάμε και βάζουμε το περιεχόμενο των αυγών σε ένα πυρίμαχο γυάλινο σκεύος.
Ρίχνουμε ελάχιστο νερό (από μια κουταλιά μέχρι μισό ποτήρι) και αλατοπίπερο.
Εγώ προτιμώ να βάζω και ρίγανη! Με ένα απλό μίξερ (σαν αυτό που χτυπάμε το φραπέ) ή με ένα πηρούνι χτυπάμε ελαφριά το μίγμα (να σπάσουν οι κρόκοι αλλά όχι να αφρίσει και πολύ).
Βάζουμε το σκεύος στο φούρνο μικροκυμάτων. Το βάζουμε για 4 με 6 λεπτά στα 900W.
Αν ο φούρνος μας είναι μικρότερης ισχύος μεγαλώνουμε το χρόνο (π.χ.: 6 με 8 λεπτά στα 700W).
Σημασία έχει να ψηθεί όλο το αυγό. Θα γευτείτε την πιο ελαφριά ομελέτα που έχετε φάει ποτέ.
 

Τη συνταγή μας την έστειλε ο Χρήστος Νικολαΐδης, Αθήνα.



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 16731 φορές.


ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ ΡΥΖΟΓΑΛΟ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ


ΡΟΛΟ ΚΙΜΑ ΜΕ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙ


ΦΑΚΕΣ


ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ ΜΕ ΤΡΥΠΑ


ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ


ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ ΜΕ ΠΕΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ


ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΦΙΛΕΤΟ ΨΑΡΙΟΥ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ


ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ