ΠΛΙΓΟΥΡΟΚΕΦΤΕΔΕΣ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 7920 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
250γρ. μοσχαρίσιος κιμάς
250γρ. χοιρινός κιμάς
250γρ. πλιγούρι
1 ξερό κρεμμύδι
1 πατάτα
Αλάτι, πιπέρι (μαύρο)
 
Πως το φτιάχνουμε:
Βράζουμε και στραγγίζουμε το πλιγούρι. Βράζουμε την πατάτα και τη λιώνουμε (πουρέ).
Ψιλοκόβουμε (κυβάκια) το κρεμμύδι.
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί και πλάθουμε σε κεφτέδες με μέγεθος γυναικείας παλάμης.
Τους τηγανίζουμε σε βαθύ τηγάνι αλευρωμένους.
Όταν τους βγάλουμε τους αποθέτουμε σε απορροφητικό χαρτί για να ρουφήξει το λάδι.
Είναι νόστιμοι και κρύοι και ζεστοί.
 



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 7920 φορές.


METAΓΙΟΡΤΙΝΟ CHEESECAKE


ΚΟΥΒΑ: ΚΡΕΑΣ A MANU


ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΛΑΧΑΝΟ, ΠΛΙΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ


ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΠΛΑΚΙ


ΜΙΛΚΣΕΙΚ ΦΡΑΟΥΛΑΣ


ΧΟΙΡΙΝΟ ΠΡΑΣΟΣΕΛΙΝΟ


ΤΗΓΑΝΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ


ΜΕΛΙΖΑΝΕΣ ΤΟΥΡΤΑ