ΞΥΔΙ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 6443 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
Κρασί
Μερικές κουταλιές ξύδι
Μυρωδικά (προαιρετικά): σκόρδο, εστραγκόν, άνηθο, κλπ.
 
Πώς το φτιάχνουμε:

Αν σας περίσσεψε κάποιο κρασί μην το πετάξετε.
Προσθέστε σε αυτό μερικές κουταλιές ξύδι και αφήστε το σε σκιερό μέρος (στην ντουλάπα κάτω από το νεροχύτη για παράδειγμα) έτσι ώστε να ωριμάσει και να γίνει ξύδι.
Αν το κρασί είναι κόκκινο προσθέστε κόκκινο ξύδι, αν είναι άσπρο το αντίστοιχό του.
Όταν το ξύδι είναι έτοιμο μπορείτε να προσθέστε μερικά φρέσκα αρωματικά μέσα στο μπουκάλι (σκόρδο, εστραγκόν, άνηθο κ.ά.) για να το αρωματίσετε.
Συγκρίνετέ το με αυτό του εμπορίου.
Θα εκπλαγείτε!
 
Διόρθωση κειμένου: Οξυγόνο.gr



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 6443 φορές.


ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΛΙΝΑΣ


Η ΣΟΥΠΑ ΤΗΣ ΧΙΟΝΑΤΗΣ Gourmet a la μπατιρέ


ΣΠΙΤΙΚΑ HAMBURGERS


ΚΙΣ ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΟ


ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΠΡΑΣΟ ΚΑΙ ΣΕΛΙΝΟ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ


ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΑΤΕΣ (ΚΟΥΒΑ)


Βραστό Αυγό - Σφικτό


SHRIMPS ALA CHEF\'S