ΤΟΝΑΚΙΑ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 8705 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
1 κούπα γιαούρτι στραγγιστό
1 φλιτζάνι μαγιονέζα
1-2 κουταλιές ελαιόλαδο
Χυμό από μισό λεμόνι
1 κονσέρβα τόνου σε νερό
2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κούπα φιλέ αμυγδάλου
αλάτι - πιπέρι
 
Πως το κάνουμε:
Ανακατεύουμε καλά τον τόνο, το γιαούρτι, τη μαγιονέζα, το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού και το μαϊντανό.
Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι κατά βούληση.
Αφήνουμε το μίγμα στο ψυγείο για 30 λεπτά για να σφίξει.
Πέρνουμε μια κουταλιά της σούπας από το μίγμα και φτίαχνουμε μπαλάκια τα οποία περνάμε από το φιλέ αμυγδάλου.
 



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 8705 φορές.


ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΠΛΑΚΙ


ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΥΠΟΥ ΤΣΟΥΡΕΚΙ (επαγγελματική)


ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΞΕΡΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΣΑΛΑΤΑ


ΛΕΜΟΝΑΤΟΣ ΓΑYΡΟΣ


ΨΩΜΙ, ΛΑΔΙ, ΖΑΧΑΡΗ


Βραστό Αυγό - Μελάτο


ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΑΝΟΥΡΙ


ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ