Κυδωνάτο

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 2778 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
2 ψαρονέφρια
1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο
1 σφηνάκι μπράντι
4-5 κόκκους μπαχάρι
3-4 γαρύφαλλα
1-2 δαφνόφυλλα
3 μεγάλα κυδώνια καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες
1/2 φλυτζάνι χυμό λεμονιού
αλάτι
λευκό πιπέρι
 
Πως το κάνουμε:
Σοτάρετε το κρέας με το ελαιόλαδο και όταν ροδίσει από όλες τις πλευρές και το σβήνετε με το μπράντι.
Προσθέτετε τα μπαχαρικά, τη δάφνη, λίγο ζεστό νερό και αφήνετε να σιγοβράσει.
Βάζετε τα κυδώνια σε άλλη κατσαρόλα να πάρουν 1-2 βράσεις, χύνετε το νερό τους και τα προσθέτετε στο κρέας.
Ρίχνετε το χυμό λεμονιού, αλατοπιπερώνετε και τ' αφήνετε να βράσουν 5-10΄ακόμα.
Όταν κρυώσει λίγο το κρέας, το κόβετε σε φέτες και το σερβίρετε με τα κυδώνια και τη σάλτσα του.
 
Τη συνταγή μας την έστειλε η: Μαρία Χουλιαρά, Νέο Ψυχικό.
 
 
 
 
 
 
 



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 2778 φορές.


ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΑΛΑΤΑ


ΓΙΑΟΥΡΤΟΠΙΤΑ


ΣΟΥΦΛΕ ΒΟΥΡΓΟΥΝΔΙΑΣ Gourmet a la μπατιρέ


ΓΕΜΙΣΤΑ ΑΒΟΚΑΝΤΟ


ΚΙΣ ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΟ


ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΑΣΠΡΗ ΣΑΛΤΣΑ


ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ


ΕΞΩΤΙΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ