Κυδωνάτο

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 2862 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
2 ψαρονέφρια
1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο
1 σφηνάκι μπράντι
4-5 κόκκους μπαχάρι
3-4 γαρύφαλλα
1-2 δαφνόφυλλα
3 μεγάλα κυδώνια καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες
1/2 φλυτζάνι χυμό λεμονιού
αλάτι
λευκό πιπέρι
 
Πως το κάνουμε:
Σοτάρετε το κρέας με το ελαιόλαδο και όταν ροδίσει από όλες τις πλευρές και το σβήνετε με το μπράντι.
Προσθέτετε τα μπαχαρικά, τη δάφνη, λίγο ζεστό νερό και αφήνετε να σιγοβράσει.
Βάζετε τα κυδώνια σε άλλη κατσαρόλα να πάρουν 1-2 βράσεις, χύνετε το νερό τους και τα προσθέτετε στο κρέας.
Ρίχνετε το χυμό λεμονιού, αλατοπιπερώνετε και τ' αφήνετε να βράσουν 5-10΄ακόμα.
Όταν κρυώσει λίγο το κρέας, το κόβετε σε φέτες και το σερβίρετε με τα κυδώνια και τη σάλτσα του.
 
Τη συνταγή μας την έστειλε η: Μαρία Χουλιαρά, Νέο Ψυχικό.
 
 
 
 
 
 
 



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 2862 φορές.


ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ, ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΝΑ


SPECIAL ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΡΕΑΣ


ΝΤΟΜΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ


ΨΗΤΑ ΜΗΛΑ ΜΕ ΣΤΑΦΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙ


ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΛΙΝΑΣ


ΡΟΛΟ ΚΙΜΑ ΜΕ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙ


ΛΕΥΚΟ ΨΩΜΙ


ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΣΕ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΚΕΙΚ