ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΑΣΠΡΗ ΣΑΛΤΣΑ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 11692 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
Η συνταγή που ακολουθεί είναι για ένα άτομο.
Μακαρόνια (όσα θεωρεί ο κάθενας ατομική μερίδα)
100γρ κρέμα γάλακτος
100γρ παρμεζάνα
2 φρέσκα κρεμμυδάκια μεσαίου μεγέθους ή 1 μεγάλο, ψιλοκομμένα
3 κουταλιές λάδι
Aλάτι
 
Πως το κάνουμε:
Βάζουμε τα μακαρόνια να βράσουν.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι και μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε ψιλοκομμένο το ένα κρεμμυδάκι.
Αφήνουμε το κρεμμυδάκι να ψηθεί για 45 δευτερόλεπτα και μετά στραγγίζουμε (αφαιρούμε) το λάδι.
Στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, την παρμεζάνα και το άλλο κρεμμυδάκι και αφήνουμε τη σάλτσα να δέσει για 1, περίπου, λεπτό.
Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε αλάτι κατά βούληση.
Ρίχνουμε τη σάλτσα στα μακαρόνια και σερβίρουμε.


Τη συνταγή μας την έστειλε ο/η: Κωνσταντίνα, από Ρόδο.


 



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 11692 φορές.


ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ


Η ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΤΗΣ ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΗΣ


ΤΑΡΤΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ


SHRIMPS ALA CHEF\'S


ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΡΙΔΑΣ


ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΛΑΧΑΝΟ, ΠΛΙΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ


ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΦΡΕΣΚΑ


Η ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΤΗΣ ΤΕΜΠΕΛΑΣ