ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΑΣΠΡΗ ΣΑΛΤΣΑ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 11334 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
Η συνταγή που ακολουθεί είναι για ένα άτομο.
Μακαρόνια (όσα θεωρεί ο κάθενας ατομική μερίδα)
100γρ κρέμα γάλακτος
100γρ παρμεζάνα
2 φρέσκα κρεμμυδάκια μεσαίου μεγέθους ή 1 μεγάλο, ψιλοκομμένα
3 κουταλιές λάδι
Aλάτι
 
Πως το κάνουμε:
Βάζουμε τα μακαρόνια να βράσουν.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι και μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε ψιλοκομμένο το ένα κρεμμυδάκι.
Αφήνουμε το κρεμμυδάκι να ψηθεί για 45 δευτερόλεπτα και μετά στραγγίζουμε (αφαιρούμε) το λάδι.
Στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, την παρμεζάνα και το άλλο κρεμμυδάκι και αφήνουμε τη σάλτσα να δέσει για 1, περίπου, λεπτό.
Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε αλάτι κατά βούληση.
Ρίχνουμε τη σάλτσα στα μακαρόνια και σερβίρουμε.


Τη συνταγή μας την έστειλε ο/η: Κωνσταντίνα, από Ρόδο.


 



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 11334 φορές.


ΦΡΑΠΕΣ ΣΚΕΤΟΣ


ΚΙΣ ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΟ


ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΚΡΑΣΙ


ΕΞΩΤΙΚΕΣ ΓΑΡΙΔΕΣ


HUMMUS


CLUB SANDWICH ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ


ΑΧ- ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ


ΠΕΝΕΣ Α ΛΑ ΠΡΕΣΕΜΟΛΟ Gourmet a la μπατιρέ