ΠΑΣΤΑ ΠΙΠΕΡΙΑΣ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 16789 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
1 κιλό πιπεριές Φλωρίνης
2 πιπεριές κέρατο
Αλάτι, πιπέρι
Χυμό ½ λεμονιού
1 πρέζα ζάχαρη
Λάδι
 
Πως το φτιάχνουμε:
Ψήνουμε τις πιπεριές στο γκριλ μέχρι να μαυρίσει η φλούδα τους.
Τις καθαρίζουμε και τις χτυπάμε στο μούλτι μέχρι να γίνουν πολτός.
Προσθέτουμε το αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, το χυμό λεμονιού και τη ζάχαρη και βάζουμε το μίγμα να βράσει σε μέτρια φωτιά για περίπου 30 λεπτά ανακατεύοντας συχνά για να μην κολλήσει.
Βάζουμε την πάστα σε αποστειρωμένα βάζα και τα καλύπτουμε με λάδι.
Όταν ανοίγουμε τα βάζα πρέπει να τα διατηρούμε στο ψυγείο.
 
Διόρθωση κειμένου: Οξυγόνο.gr



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 16789 φορές.


ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΑΓΟΡΑΣΤΑ Ή ΣΠΙΤΙΚΑ


ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΠΑΣΤΟΥ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ


ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ ΚΑΙ ΠΛΕΥΡΩΤΟΥΣ


ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ ΨΗΤΟ ΣΕ ΛΕΜΟΝΟΦΥΛΛΑ


ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ… ΤΙΜΩΡΙΑ!!!


ΑΕΡΙΝΗ, ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΣΑ


ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ Gourmet a la μπατιρέ


ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΣΥΚΑ (fig pasta frolla)