ΠΑΣΤΑ ΠΙΠΕΡΙΑΣ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 17511 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
1 κιλό πιπεριές Φλωρίνης
2 πιπεριές κέρατο
Αλάτι, πιπέρι
Χυμό ½ λεμονιού
1 πρέζα ζάχαρη
Λάδι
 
Πως το φτιάχνουμε:
Ψήνουμε τις πιπεριές στο γκριλ μέχρι να μαυρίσει η φλούδα τους.
Τις καθαρίζουμε και τις χτυπάμε στο μούλτι μέχρι να γίνουν πολτός.
Προσθέτουμε το αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, το χυμό λεμονιού και τη ζάχαρη και βάζουμε το μίγμα να βράσει σε μέτρια φωτιά για περίπου 30 λεπτά ανακατεύοντας συχνά για να μην κολλήσει.
Βάζουμε την πάστα σε αποστειρωμένα βάζα και τα καλύπτουμε με λάδι.
Όταν ανοίγουμε τα βάζα πρέπει να τα διατηρούμε στο ψυγείο.
 
Διόρθωση κειμένου: Οξυγόνο.gr



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 17511 φορές.


AJO BLANCO


CHEESECAKE


ΕΝΑΣ ΚΗΠΟΣ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ


ΚΕΙΚ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΠΑΠΑΡΟΥΝΟΣΠΟΡΟ


ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΥΠΟΥ ΤΣΟΥΡΕΚΙ (επαγγελματική)


ΠΙΤΣΟΝΙΑ ή ΠΙΤΣΑ ΜΕ ΠΙΤΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ


ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ


ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ ΜΕ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ