ΠΑΣΤΑ ΠΙΠΕΡΙΑΣ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 16564 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
1 κιλό πιπεριές Φλωρίνης
2 πιπεριές κέρατο
Αλάτι, πιπέρι
Χυμό ½ λεμονιού
1 πρέζα ζάχαρη
Λάδι
 
Πως το φτιάχνουμε:
Ψήνουμε τις πιπεριές στο γκριλ μέχρι να μαυρίσει η φλούδα τους.
Τις καθαρίζουμε και τις χτυπάμε στο μούλτι μέχρι να γίνουν πολτός.
Προσθέτουμε το αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, το χυμό λεμονιού και τη ζάχαρη και βάζουμε το μίγμα να βράσει σε μέτρια φωτιά για περίπου 30 λεπτά ανακατεύοντας συχνά για να μην κολλήσει.
Βάζουμε την πάστα σε αποστειρωμένα βάζα και τα καλύπτουμε με λάδι.
Όταν ανοίγουμε τα βάζα πρέπει να τα διατηρούμε στο ψυγείο.
 
Διόρθωση κειμένου: Οξυγόνο.gr



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 16564 φορές.


ΚΑΤΑΛΑΝΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ


ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ


ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΦΙΛΕΤΟ ΨΑΡΙΟΥ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ


ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΑΝΟΥΡΙ


CHEESECAKE


ΕΝΑΣ ΛΕΥΚΟΣ ΚΑΤΑΛΕΥΚΟΣ ΣΚΑΝΤΖΟΧΟΙΡΟΣ


ΣΑΛΙΓΚΑΡΑΚΙΑ ΤΥΡΙΟΥ