ΠΑΝΑΚΟΤΑ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ ΚΑΙ ΣΩΣ ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 5545 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
2 φλτζ γάλα καρύδας (από κονσέρβα)
2 φλτζ γάλα
2 φλτζ κρέμα γάλακτος
1 φλτζ ζάχαρη
6 φύλλα ζελατίνας
Για τη σως:
2 φλτζ κρέμα γάλακτος
1 φλτζ λευκή σοκολάτα
1 σφηνάκι λικέρ ινδοκάρυδο (προαιρετικά)
 
Πως το κάνουμε:
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα καρύδας, το γάλα, την κρέμα γάλακτος και τη ζάχαρη.
Μέχρι να πάρουν βράση μουσκεύουμε τα φύλλα ζελατίνας σε κρύο νερό.
Μόλις αρχίζει το μίγμα να βράζει το αποσύρουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε τα φύλλα ζελατίνας και ανακατεύουμε πολύ καλά με ξύλινη κουτάλα.
Βάζουμε το μίγμα σε ατομικά μπολ ή σε μια μεγάλη φόρμα και το αφήνουμε στο ψυγείο για 4-5 ώρες να πήξει.
Ζεσταίνουμε σε ένα κατσαρολάκι την κρέμα γάλακτος και μόλις αρχίζει να βράζει την αποσύρουμε από τη φωτιά ρίχνουμε τη σοκολάτα σε κομματάκια, το λικέρ και ανακατεύουμε καλά.



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 5545 φορές.


ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΠΛΙΓΟΥΡΙ


ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΓΙΑ ΚΟΡΜΟΥΣ - ΛΥΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ


ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΨΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ


ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΜΗΛΟ


COFFEE CAKE ΣΤΗΝ ΚΟΥΠΑ


ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ


ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ ΜΕ ΠΕΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ


ΟΜΕΛΕΤΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ